Halsey en SUGA (BTS) lossen ‘Lilith (Diablo IV Anthem)’

Halsey en SUGA van BTS hebben vandaag een nieuw nummer losgelaten op de wereld. Het gaat om Lilith (Diablo IV Anthem), dat te horen zal zijn op de soundtrack van het nieuwe spel Diablo IV. Lilith (Diablo IV Anthem) kreeg ook meteen een videoclip waarin zowel Halsey als SUGA te zien zijn.

Nu vrijdag, op 9 juni 2023, verschijnt het nieuwe groepsnummer Take Two van BTS. Maar ook vandaag kunnen fans van de boyband naar nieuwe muziek luisteren. SUGA heeft namelijk een nieuwe samenwerking met Halsey gelost. Lilith (Diablo IV Anthem) wordt de titelsong van het nieuwe spel Diablo IV, dat morgen, op dinsdag 6 juni, verschijnt.

Lilith (Diablo IV Anthem)

Lilith (Diablo IV Anthem) is een gloednieuwe versie van het nummer Lilith van Halsey, dat al te vinden is op haar album ‘If I Can’t Have Love, I Want Power’ dat verscheen in 2021. In deze nieuwe versie zal het het titelnummer worden voor de nieuwe videogame Diablo IV. Het nummer past perfect bij die nieuwe game aangezien de mythologische figuur Lilith ook een rol speelt in Diablo IV. De nieuwe versie van Lilith klinkt donkerder en heeft zwaardere beats gekregen dan het origineel. En uiteraard is er ook een rol weggelegd voor SUGA. Normaal is hij een van de rappers van BTS, maar in Lilith (Diablo IV Anthem) horen we hem samen met Halsey zingen.

Het is al de derde keer dat SUGA en Halsey samenwerken. De eerste keer ging het om een samenwerking van Halsey met heel BTS voor het nummer Boy With Luv in 2019. Een jaar later was SUGA te horen op het nummer Suga’s Interlude van het album ‘Manic’ van Halsey. Halsey en SUGA bouwden ondertussen een hechte vriendschap op die ook te zien was in de documentaire SUGA: Road to D-DAY. Halsey was ook aanwezig als special guest op het optreden van SUGA in Los Angeles tijdens zijn ‘D-DAY’-tour.

Bekijk hier de videoclip van Lilith (Diablo IV Anthem):

Meer
Lees meer...