Deze ‘Harry Potter’-LEGO sets zijn het perfecte cadeau voor echte Potterheads!

Begin jij ook stilaan te stressen omdat je nog een hele hoop kerstcadeaus moet kopen? Ben jij de secret Santa van een échte Harry Potter-fan? Geen paniek. Want met een stuk uit deze LEGO-collectie scoor je gegarandeerd!

Aaaah de feestdagen! Voor sommigen betekent dat: gezellig samenzijn met alle mensen die je graag ziet. Voor anderen is het eerder: WAT IN GODSNAAM MOET IK NU WEER KOPEN?! En voor nog anderen zijn de feestdagen de prachtige en stresserende combinatie van de twee.

Hogwarts

Maar we hebben goed nieuws voor wie cadeautjes moet kopen voor echte Harry Potter-fans! Want LEGO heeft een nieuwe collectie op de wereld losgelaten, waardoor je je bijna in de films gezogen wordt. Het kroonjuweel van de collectie? Da’s het hele kasteel van Hogwarts!

LEGO Hogwarts
bol.com

Om de toverschool te bouwen, zul je wel even geduld nodig hebben. De Hogwarts-set telt namelijk meer dan zesduidend LEGO-blokjes. In de doos vind je ook 27 Harry Potter-personages, zoals Harry, Hermione en Ron. Maar het zijn niet alleen de good guys en hun leerkrachten die je krijgt. Ook Voldemort, de giga-spin Aragog en de Basilisk zijn bij de set inbegrepen.

Buckbeak

LEGO heeft ook gedacht aan diegenen onder ons met een iets kleiner budget. Harry Potter-fans kunnen dankzij de bouwset over het huisje van Hagrid de ontsnapping van hippogrief Buckbeak naspelen.

De Knight Bus

De collectie is gebaseerd op het héle verhaal van Harry Potter. Zo is nu ook de bus te koop, die Harry bijna overreed in Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban. De set met de driedubbeldekkerbus bestaat uit iets meer dan 400 stukjes.

LEGO Bus
bol.com

Heb je net iets meer centen over voor het perfecte cadeau? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om je vriend/vriendin/liefke/broertje/grote zus te verrassen met een overnachting in het geboortehuis van Harry Potter himself.

Friends

Het is niet de eerste keer dat LEGO een speciale collectie op de markt brengt. Afgelopen zomer bijvoorbeeld vierde het blokjesmerk de vijfentwintigste verjaardag van de sitcom Friends met een exclusieve set.

Meer
Lees meer...