‘Heartstopper’: Netflix komt met leuke update over derde seizoen

De productie van het derde seizoen van Heartstopper is officieel van start gegaan. Dat heeft Netflix zelf bekendgemaakt op sociale media. Het is nog niet bekend wanneer nieuwe afleveringen te zien zullen zijn op de streamingdienst.

Anderhalf jaar geleden, in april 2022, verscheen Heartstopper op Netflix en won het meteen de harten van een groot aantal kijkers. Een vervolg kon dus niet uitblijven en even later kondigde de streamingdienst dan ook aan dat er een tweede en derde seizoen zou komen.

Het tweede seizoen verscheen afgelopen zomer en was opnieuw immens populair. En hoewel het eerste seizoen op een positieve noot eindigde, was dat deze keer iets minder het geval. De wachttijd op seizoen 3 wordt op die manier dus nog extra zwaar.

Productie derde seizoen

De makers lieten ondertussen al weten dat het derde seizoen iets minder lang op zich zal laten wachten, al is er nog geen releasedatum bekendgemaakt. Het is ook niet bekend of dat voornemen nog altijd haalbaar is. De stakingen in Hollywood hebben namelijk heel wat producties vertraging doen oplopen.

Wel weten we nu dat de productie deze week gestart is. Dat maakte Netflix zelf bekend op X, het vroegere Twitter. Daar deelden ze een foto van Alice Oseman, de schrijfster van de boeken waarop Heartstopper gebaseerd is, die de start van de opnames aankondigt.

Sebastian Croft

Nu de opnames van start zijn gegaan, mogen we ons binnenkort verwachten aan meer nieuws over de cast voor het derde seizoen. Daarover weten we wel dat de vaste castleden uiteraard terugkeren. Dat is niet het geval voor Sebastian Croft, aangezien de verhaallijn van zijn personage Ben Hope afgerond is.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...