Hema gaat viraal met opvallende Tompouce-vibrator

Hema heeft een wel heel speciaal nieuw product toegevoegd aan zijn gamma. Het gaat om een luchtdrukvibrator in de kleuren van een tompouce. Op sociale media zijn heel wat klanten alvast enthousiast.

Eind 2022 sloot Hema een samenwerkingsverband af met online sekswinkel Easytoys. Sindsdien kan je in de winkels bij ‘Mooi en Gezond’ een heuse lijn met sexual wellness-artikelen vinden onder de naam ‘Intimate’. Bij de lancering daarvan was de eerste lading in heel Nederland al binnen de 48 uur uitverkocht. “Onze band met Hema is hét bewijs dat sexual wellness en seksspeeltjes geen taboe meer zijn”, zegt Eric Idema, oprichter en CEO van EasyToys, daarover aan Adformatie.

Tompouce

Om die samenwerking te vieren hebben Hema en EasyToys een uniek limited edition seksspeeltje uitgebracht. Voor het ontwerp daarvan lieten ze zich inspireren door een product dat al meer dan 90 jaar te koop is bij Hema: de tompouce. De gekende kleuren van die lekkernij waren de laatste jaren onder andere ook al op valiezen, luchtmatrassen en sneakers terug te vinden.

Deze keer kiest Hema voor een vibrator. Meer specifiek gaat het om een luchtdrukvibrator, vergelijkbaar met de alom gekende Satisfyer, overigens ook een Nederlandse uitvinding. De tompouce-vibrator heeft vijf standen en is volledig waterdicht zodat je hem overal kan gebruiken en goed kan proper maken. Het speeltje kan opgeladen worden met een USB-kabel en heeft dus geen batterijen nodig.

De tompouce-vibrator kost 40 euro en kan online besteld worden op de website van Hema.

Meer
Lees meer...