‘House of the Dragon’ krijgt trailer voor derde aflevering

De tweede aflevering van House of the Dragon, de allereerste spin-off van Game of Thrones, is sinds afgelopen nacht te bekijken. Net als bij de eerste aflevering van de reeks zal er ook nu vermoedelijk weer massaal gekeken worden. Om het wachten tot aflevering 3 voor de vele fans iets te verzachten, deelde HBO een korte preview.

House of the Dragon kende vorig week de beste release van een programma van HBO ooit. Bijna 10 miljoen Amerikanen keken naar de spin-off van Game of Thrones. De langverwachte eerste aflevering werd in de Verenigde Staten zo massaal bekeken dat het bij een deel van de gebruikers hun streamingdienst HBO Max zelfs tijdelijk deed crashen.

En ook de dagen erna steeg dat aantal nog met miljoenen kijkers wereldwijd via verschillende streamingdiensten. In heel wat landen is de reeks namelijk te zien via HBO Max, in België is dat via Streamz. Het succes is zo overweldigend dat House of the Dragon al meteen verlengd is voor een tweede seizoen.

Maar eerst is er dus het eerste seizoen van House of the Dragon dat zal bestaan uit tien afleveringen die wekelijks zullen verschijnen. Dat gebeurt in de Verenigde Staten iedere zondagavond en bij ons om 3 uur ’s nachts in de nacht van zondag op maandag. Wie aflevering 2 al gezien heeft, moet dus nog bijna een week wachten om te weten hoe de reeks verderloopt.

Princess Rhaenyra Targaryen

Om dat wachten iets aangenamer te maken, heeft HBO een korte teaser gelost van iets meer dan een minuut. Daarin zien we eerst vooral Emma D’Arcy als Princess Rhaenyra Targaryen, de oudste dochter van King Viserys. Daarna krijgen we ook heel wat beelden van een veld- en vooral zeeslag te zien met Lord Corlys Velaryon (Steve Toussaint), aka Sea Snake, als belangrijke pion.

Bekijk hier de preview van aflevering 3 van House of the Dragon:

House of the Dragon is iedere zondag in de VS te zien op HBO Max en bij ons via Streamz telkens om 3 uur op de nacht van zondag op maandag.

Meer
Lees meer...