‘House of the Dragon’ krijgt laatste trailer aan vooravond van tweede aflevering

De eerste aflevering van House of the Dragon van HBO kan meteen een gigantisch succes genoemd worden. Vooraf waren veel Game of Thrones-fans – ondanks goede recensies – voorzichtig om te enthousiast te worden over de eerste spin-off uit de wereld van Westeros. De seizoensopener vulde echter meteen alle verwachtingen in en wist miljoenen bezoekers wereldwijd te overtuigen. Het valt dan ook te verwachten dat ook de tweede aflevering weer miljoenen kijkers zal trekken. Zij krijgen, vlak voor de release, nog een ultieme trailer te zien van aflevering 2.

House of the Dragon kende de beste release van een programma van HBO ooit. Bijna 10 miljoen Amerikanen keken naar de spin-off van Game of Thrones. De langverwachte eerste aflevering werd in de Verenigde Staten zo massaal bekeken dat het bij een deel van de gebruikers hun streamingdienst HBO Max zelfs tijdelijk deed crashen.

Miljoenen kijkers

En ook de dagen erna steeg dat aantal nog met miljoenen kijkers wereldwijd via verschillende streamingdiensten. In heel wat landen is de reeks namelijk te zien via HBO Max, in België is dat via Streamz. Het succes is zo overweldigend dat House of the Dragon al meteen verlengd is voor een tweede seizoen.

Maar eerst is er dus het eerste seizoen van House of the Dragon dat zal bestaan uit tien afleveringen die wekelijks zullen verschijnen. Dat gebeurt in de Verenigde Staten iedere zondagavond en bij ons om 3 uur ’s nachts in de nacht van zondag op maandag. Om je alvast warm te maken voor aflevering 2 is er nu een nieuwe trailer.

Bekijk hier de trailer van aflevering 2 van House of the Dragon:

House of the Dragon is iedere zondag in de VS te zien op HBO Max en bij ons via Streamz telkens om 3 uur op de nacht van zondag op maandag.

Meer
Lees meer...