‘How I Met Your Father’ komt in maart naar Disney+

De sequel van How I Met Your Mother heeft eindelijk een Belgische releasedatum. De serie How I Met Your Father, van de Amerikaanse streamingdienst Hulu, komt op 9 maart 2022 uit op Disney+. Daarin zien we een verhaal dat volledig gebaseerd is op het origineel, maar deze keer met een vrouwelijk hoofdpersonage, gespeeld door Hilary Duff. De reeks kwam eerder deze maand al uit in de Verenigde Staten en kon op gemengde reacties rekenen.

De originele serie How I Met Your Mother was van 2005 tot 2014 één van de populairste sitcoms van dat moment. Daarin zagen kijkers hoe Ted Mosby (Josh Radnor) aan zijn kinderen vertelde hoe hij hun moeder ontmoette. Vervolgens gaat het verhaal terug in de tijd en zien we Teds volledige zoektocht, zijn hechte vriendengroep en het leven dat hij leidde in New York. Dat is ook in deze sequel How I Met Your Father het geval, al is de invalshoek iets meer aangepast aan deze tijd.

Hilary Duff

How I Met Your Father speelt zich, net als zijn voorganger, af in New York. De oudere Sophie (Kim Cattrall) vertelt haar kinderen hoe ze hun vader heeft leren kennen en daarna zien we ook hoe heel dat verhaal precies verlopen is door de ogen van een jongere Sophie (Hilary Duff). In HIMYF wordt Sophie omringd door een vriendengroep die bestaat uit Valentina (Francia Raisa), Ellen (Tien Tran) en Jesse (Chris Lowell).

Het eerste seizoen zal 10 afleveringen tellen en zal dus vanaf 9 maart 2022 te zien zijn op Disney+. Hoewel HIMYF in eerste instantie niet gelinkt is aan zijn voorganger HIMYM, gaan er toch geruchten de ronde over een cameo van een van de personages uit de vorige versie. Een aantal castleden van How I Met Your Father vertelden zelfs aan ScreenRant wie ze graag zouden zien terugkeren. Daaruit bleek dat de meeste stemmen naar het personage Ranjit gingen, een taxichauffeur zonder rijbewijs die vooral goed overeenkwam met personages Lily (Alyson Hannigan) en Marshall (Jason Segel).

Bekijk de trailer van How I Met Your Father hier:

HIMYF is vanaf 9 maart te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...