‘Huis Gemaakt’: Overgebleven koppels beginnen aan woonkamer

Na een spannende week beginnen de overgebleven koppels uit Huis Gemaakt aan hun woonkamers. Vanaf nu strijden de drie koppels in Aalst, Hasselt en Antwerpen tegen elkaar en krijgen ze alle ruimte om te verbouwen. Maar toch blijft de tijd tikken, want de duo’s krijgen slechts drie weekends om alles klaar te krijgen.

Het waren bewogen dagen voor de koppels in Huis Gemaakt. Ondanks de vele hindernissen, waaronder onafgewerkte kabelverbindingen, wisten de duo’s hun eerste kamer af te werken. Daarna kwamen Bart, Béa en Cerina langs om die te beoordelen. Daarbij viel ook meteen de eerste belangrijke keuze en vielen er drie koppels af.

Deze week gaan er dus slechts drie koppels verder met hun droom. Maar daarbij hoort ook een portie realiteit. Ze krijgen slechts drie weekends de tijd om hun woonkamer klaar te krijgen. Die uitdaging begint vandaag.

Woonkamers

In Huis Gemaakt werden de kaarten stevig door elkaar geschud. Bavo & Kayleigh in Hasselt, Anouk & Martin in Aalst en Ana & Enis in Antwerpen maken nog kans om een gratis huis te winnen. Vanaf nu strijden de koppels in de verschillende panden tegen elkaar. Vanaf nu kunnen ze dus beginnen werken aan de rest van het huis. Daarbij staat de woonkamer als eerste op het programma.

Wie na drie weekends de mooiste woonkamer kan afleveren, krijgt de kamerprijs van 2.000 euro maar ook de meeste punten in het klassement. Hasselt steekt de woonkamer in een Ibiza-jasje, Antwerpen bouwt een living voor het hele gezin en Aalst wil een onderhoudsvriendelijk dierenparadijs. Daarbij zullen de koppels elkaar ook voor de eerste keer ontmoeten én zien ze elkaars slaapkamers.

Bekijk de preview hier:

Huis Gemaakt is elke dinsdag en donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...