‘Huis Gemaakt’: Slechts twee koppels gaan naar de grote finale

Dina Tersago dropte zonet een bommetje in Huis Gemaakt. Ze vertelde namelijk dat er slechts twee koppels zullen doorgaan naar de grote finale. Eén koppel zal dus net voor de eindmeet afvallen. En dat maakt alles nóg spannender.

In de laatste nieuwe aflevering van Huis Gemaakt zagen we hoe de jury bij alle koppels langsging om naar de nieuwe keuken te kijken. Daarbij waren Younes en Eline uit Beringen de grote winnaars, waardoor ze 2.000 euro aan het renovatiebudget konden toevoegen. Maar dat was niet het grootste nieuws van de avond. Presentatrice Dina Tersago liet namelijk weten dat de finale er wat anders zal uitzien.

Twee koppels

Nadat de jury had bekendgemaakt dat Younes en Eline volgens hen de mooiste keuken hadden, moest de grootste verrassing voor het koppel nog komen. Terwijl de drie duo’s dachten dat ze zonder zorgen de laatste week in konden, dachten de programmamakers daar toch anders over. De finale zal namelijk maar tussen twee koppels in plaats van drie koppels gaan. En dat nieuws viel in als een bom.

“Jullie krijgen zes dagen om jullie huis volledig af te krijgen”, klonk het bij Dina. “Op het einde van de week zal de jury beslissen welke twee koppels naar de finale gaan. Jullie horen het goed, jullie gaan maar met twee koppels naar de finale. Dus volgende week is allesbepalend.” De koppels reageren verbaasd, maar zijn gemotiveerd om er nu nog harder voor te gaan. “Wat een plottwist! Als je er niet bij kan zijn in de finale, dat is de zuurste appel die je ooit hebt gegeten”, beseften Alexia & Emiel.

Ontknoping

De grote ontknoping van Huis Gemaakt is volgende week te volgen bij VTM. Daarop zal zowel maandag, dinsdag, woensdag als donderdag een aflevering te zien zijn. Aan het begin van de week werken de koppels hun huizen af, woensdag 1 juni is er de grote finale en op donderdag krijgen we te zien hoe het met de winnaars en hun nieuwe huis gaat.

Meer
Lees meer...