‘I-LAND 2’ start met audities voor vrouwelijke trainees

De Zuid-Koreaanse talentenjacht I-LAND komt volgend jaar terug. In het eerste seizoen werd de boyband ENHYPEN gevormd, maar nu zal er gezocht worden naar een nieuwe girlgroup. De audities zijn geopend en geïnteresseerden van over de hele wereld kunnen zich inschrijven.

De Zuid-Koreaanse zender Mnet heeft een oproep gelanceerd voor het tweede seizoen van I-LAND. Het nieuwe seizoen zal uitgezonden worden in de eerste helft van 2024 en zal op zoek gaan naar een gloednieuwe girlgroup.

I-LAND 2

I-LAND komt terug en zal deze keer op zoek gaan naar een nieuwe girlgroup. Het eerste seizoen van de reeks werd een groot succes en wist met ENHYPEN ook een succesvolle boyband te lanceren. En nu is het dus de beurt aan de meisjes. Wie zich geroepen voelt, en geboren is voor 1 januari 2011 kan zich tot en met zondag 6 augustus 2023 inschrijven via de officiële website van Mnet. Daarbij moet je, naast het invullen van een vragenlijst, ook drie video’s insturen. Eentje waarin je jezelf voorstelt, een tweede waarin je rapt of zingt en een derde waarin je danst. Je krijgt daarbij de volledige vrijheid wat nummerkeuze betreft.

Er is wel een grote verandering in vergelijking met het eerste seizoen van I-LAND. In het eerste seizoen belandde de boyband uiteindelijk in het agentschap Belift Lab, een dochterbedrijf van HYBE. Deze keer zal de groep gemanaged worden door WAKEONE Entertainment, het agentschap van TO1, Kep1er en ZEROBASEONE. Die laatste twee groepen werden ook gevormd in een talentenshow, respectievelijk Girls Planet 999 en Boys Planet. Het mag natuurlijk niet als een verrassing komen dat Belift Lab niet meer zal instaan voor het management van de nieuwe groep, aangezien zij op dit moment op zoek zijn naar een nieuwe girlgroup via het programma R U Next?.

Meer
Lees meer...