Problemen met het inpakken van je cadeautjes? Met deze hack heb je zelfs geen plakband nodig

Hoewel de juiste cadeautjes kopen niet altijd even gemakkelijk is, is ze mooi inpakken voor velen pas echt een nachtmerrie. Gelukkig is er op TikTok nu een video gedeeld met een heel handige hack waarbij je niet eens plakband nodig hebt.

Voor Kerstmis ben je ondertussen al een beetje te laat, maar velen hebben de gewoonte om ook op Oudejaarsavond of op Nieuwjaar cadeaus aan hun partner, familie of vrienden te geven. Wie die nu nog moet online bestellen, komt misschien ook te laat, maar er zijn genoeg andere manieren om nog snel iets te kopen.

Geen plakband

Pas daarna komt voor velen het meest vervelende werk, want die cadeautjes moeten uiteraard ook ingepakt worden. Dat betekent meestal dat je nog snel even naar de winkel moet om inpakpapier. En vaak betekent dat dat je thuis tot de vaststelling komt dat je vergeten bent om plakband mee te pakken. Voor hen – en voor andere mensen die niet zo goed zijn in cadeaus inpakken – is er nu een heel handige hack terug te vinden op TikTok.

Het account Make Life Simpler deelt tijdens de feestdagen namelijk een hele reeks video’s met handige trucs voor je feestdiner, decoratie en het inpakken van allerlei soorten cadeaus. De meest opvallende hack is ongetwijfeld die uit een video waarin getoond wordt hoe je een cadeau kan inpakken zonder plakband te gebruiken. Door je papier op een specifieke manier te plooien, blijft alles namelijk vanzelf mooi dicht.

Bekijk hier hoe je je cadeaus kan inpakken zonder plakband:

@makelifesimpler_ Save and share this hack with a friend!🎁 #christmas #giftwrapping #giftwrappinghacks #christmastiktok #learnontiktok #hack ♬ It's Beginning To Look A Lot Like Christmas – Perry Como & The Fontane Sisters
Meer
Lees meer...