Interview Meghan Markle en prins Harry met Oprah wordt uitgezonden op Eén

Oprah Winfrey kon een exclusief interview versieren met Meghan Markle en prins Harry. Dat interview zal in de Verenigde Staten zondag te zien zijn op de zender CBS. Maar ook in ons land kan je het interview zien op de televisie. Eén zal het interview namelijk uitzenden op maandag 8 maart.

Oprah Winfrey heeft samengezeten met prins Harry en Meghan Markle voor een exclusief interview. In dat interview zal het gaan over hun relatie en hun nieuwe zwangerschap, maar natuurlijk ook over hun relatie met het Britse koningshuis. Meghan en Harry namen vorig jaar afstand van hun koninklijke titels en verhuisden naar de Verenigde Staten. In het interview met Oprah zullen we dus eindelijk meer te horen krijgen over hun motieven voor deze drastische beslissing.

“Leugens”

Er werden al enkele fragmenten van het interview gelost en daaruit blijkt duidelijk dat geen enkel onderwerp taboe is. Zo spreekt Harry openlijk over zijn angst dat hen hetzelfde lot stond te wachten als zijn moeder, prinses Diana. Meghan liet dan weer weten dat de toestand niet langer te overleven was.

In een nieuw fragment laat Meghan weten dat het koningshuis leugens over haar en haar echtgenoot verspreidde. “Ik snap niet hoe ze verwachtten dat ik na al deze tijd stil zou blijven terwijl het koningshuis een actieve rol speelt in het verspreiden van leugens over ons”, stelt Meghan in het nieuwe fragment. “Als ik daardoor het risico loop om dingen te verliezen, dan is dat maar zo. Ik ben al heel wat verloren.”

Eén

Voor wie het volledige interview wil zien, is er nu goed nieuws. Want je zal het volledige interview in ons land kunnen bekijken op Eén. Daar zal het te zien zijn op maandag 8 maart om 21.20 uur.

Eén geeft bij de aankondiging van de uitzending ook wat meer informatie over het interview. Zo komen we te weten dat in het eerste deel van het interview Oprah enkel spreekt met Meghan Markle. Ze hebben het daarbij over verschillende onderwerpen. Zo zal het gaan over haar huwelijk en het moederschap, maar ook de zwaardere thema’s zoals het leven onder de constante druk van het koningshuis komen aan bod. Later zal prins Harry zijn echtgenote vergezellen en zullen ze dieper ingaan op de ‘Megxit’ en hun verhuis naar de Verenigde Staten.

Het volledige interview duurt 2 uur en zal integraal te bekijken zijn op Eén. Afspraak dus op maandag 8 maart om 21.20 uur.

Meer
Lees meer...