Isidoor van ‘De Mol’ heeft zijn eigen Instagram-account

Sinds gisteren zit de zoektocht naar de mol erop. Daardoor moeten we ook afscheid nemen van onze favoriete viervoeter Isidoor. Maar goed nieuws, want het is geen definitief afscheid. Je kan Isidoor namelijk nog volgen op Instagram, waar hij zijn eigen account heeft.

De beste knoppendrukker zal hij waarschijnlijk nooit worden, maar de teckel Isidoor stal wel de harten van alle kijkers van De Mol. De kleine viervoeter woont nu al enkele maanden bij winnares Annelotte en zij heeft een speciaal Instagramaccount voor hem aangemaakt.

Isidoor

Gisteren kwamen we in een bloedstollende finale eindelijk te weten wie dit seizoen de mol was. In die finale was ook een glansrol weggelegd voor de teckel Isidoor. We leerden hem kennen in de derde aflevering van De Mol en sindsdien is hij dé grote favoriet van de kijkers. En gelukkig moeten we na volgende week niet helemaal afscheid nemen van hem. Je kan Isidoor namelijk vinden op Instagram.

Het account bestaat nu al enkele weken en er zijn foto’s op te vinden van het seizoen van De Mol, maar ook van Isidoor die rustig ligt te slapen of te spelen. In de toekomst mogen we dus nog meer foto’s en filmpjes verwachten van onze nieuwe favoriete hond van Vlaanderen (sorry Samson).

Isidoor zag er voor de finale ook op zijn paasbest uit:

En nog een foto met de drie finalisten:

Meer De Mol:

Zondag kan je om 19.55 uur kijken naar Play4 en om 21.30 uur op GoPlay.be om alle sabotages van de mol te zien

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze De Mol-groep op Facebook!

Meer
Lees meer...