Met deze Nederlandse atlete is YouTuber en bokser Jake Paul samen

Na heel wat paparazzifoto’s en roddels is het nieuws nu eindelijk bevestigd. YouTuber en bokser Jake Paul (26) heeft een relatie met de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam (24). Het koppel kondigt het nieuws zelf aan in een bericht op Instagram.

Na haar succesvolle schaatsseizoen trok Jutta Leerdam op vakantie naar Miami. Daar werd ze verschillende keren samen, soms kussend, gespot met de Amerikaanse bokser. De tongen gingen aan het rollen toen aandachtige fans opmerkten dat de twee elkaar begonnen te volgen op Instagram. Jake Paul volgde slechts 273 mensen, waardoor het al snel opviel dat er eentje bijkwam.

Insta-officieel

Het kersverse koppel koos ervoor om hun relatie aan te kondigen via sociale media. Jutta postte gisteren drie intieme foto’s van haar en Jake met het bijschrift “That’s it“. Niet veel later volgde Jake met twee foto’s waarbij hij schreef “I’m Dutch now“. Het koppel kreeg al heel wat positieve reacties op hun aankondiging van onder andere rapper Lil’ Kleine en dj Nicky Romero. Andere Nederlanders zijn dan weer minder enthousiast in de reacties onder de post: “Wij passen en willen je graag doorgeven aan Duitsland.”

Wie zijn Jake Paul en Jutta Leerdam?

Jake Paul werd bekend op de app Vine samen met zijn broer Logan Paul. Later werd hij ook bekend op YouTube met zijn vlogs en prankvideo’s. Sinds 2018 stort de influencer zich volledig op professioneel boksen. In februari verloor hij van de Brit Tommy Fury, halfbroer van zwaargewichtkampioen Tyson Fury, nadat hij vier opeenvolgende overwinningen op zijn naam had staan.

Jutta Leerdam is een Nederlandse langebaanschaatsster die in 2020 samen met haar ex Koen Verweij haar eigen schaatsploeg oprichtte. Ondertussen schaatst ze voor Jumbo-Visma en heeft ze al verschillende titels op haar naam staan. Zo pakte ze al twee maal de wereldtitel op de 1000 meter voor vrouwen. Of de relatie een invloed zal hebben op hun sportprestaties, zullen we moeten afwachten.

Meer
Lees meer...