James Bond 25 krijgt eindelijk een naam: ‘No Time To Die’ verschijnt in april!

Dat de 25ste film in de James Bond-reeks er volgend jaar zit aan te komen, is al lang geen nieuws meer. Maar nu weten we ook hoe die film zal heten en wat er zo allemaal in zal gebeuren. Aanschouw: No Time To Die.

James Bond is ondertussen al aan zijn vijfentwintigste film toe. De opnames ervan begonnen eerder dit jaar, en daar losten de makers al beelden van. Daarin krijgen we Daniel Craig te zien, die voor (waarschijnlijk) de vijfde en laatste keer in de huid van 007 kruipt.

Teaser en release

Wat tot nu toe wél nog een groot geheim was, was de titel van de film. Tot nu dus, want via het officiële Twitteraccount van de superspion is die bekendgemaakt: No Time To Die. We krijgen nog wat extra informatie bij de teaservideo: de releasedatum van de film, 3 april 2020 (in het Verenigd Koninkrijk).

Het verhaal

Naast de releasedatum en de titel van de film, heeft de studio ook het plot van No Time To Die gelost. Dat schrijft ScreenRant. Bond is niet langer actief aan het werk en geniet van een rustig leven in Jamaica. Allemaal goed en wel, tot plots zijn oude vriend opduikt die bij de CIA werkt, Felix Leiter.

Die heeft de hulp van 007 nodig om een ontvoerde wetenschapper te redden. Die missie gaat (uiteraard) niet zo vlot als verwacht, waardoor Bond in het vizier terechtkomt van een mysterieuze slechterik met gevaarlijke nieuwe technologieën.

Gaat Bond dood?

Daniel Craig trekt voor de laatste keer het maatpak van James Bond aan. En dat is best verrassend. De acteur had namelijk na Spectre, de laatste gereleasete film uit het 007-rijtje, laten weten dat het voor hem genoeg geweest was.

Die terugkeer zorgt ervoor dat veel kenners hun wenkbrauwen fronsen, want Danny Boyle, die No Time To Die oorspronkelijk zou regisseren, trok zich uit het project terug. Hij wilde dat James Bond zou sterven. Fans en kenners vrezen nu dat de titel in combinatie met de (allerlaatste) terugkeer van Daniel Craig wel eens een slecht teken zou kunnen zijn.

De cast

Het was een grote dag voor No Time To Die. De film kreeg een naam, een releasedatum, een verhaal en ook cast. (Dat had ie al allemaal natuurlijk, maar nu is de hele wereld ervan op de hoogte.) Billy Magnussen hintte al dat hij zou meespelen in de nieuwe Bond-film en dat is ondertussen ook bevestigd.

Daarnaast zullen ook Oscarwinnaar Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Wishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear (die ook in de eerste aflevering van Black Mirror meespeelt), Ralph Fiennes (aka Lord Voldemort), Jeffrey Wright, David Dencik en Dali Benssalah te zien zijn.

Meer
Lees meer...