Jana uit ‘Blind Getrouwd’ toont voor het eerst haar nieuwe vriend

Het gaat nog steeds zeer goed in de liefde bij Jana De Bosscher. De voormalige deelneemster van Blind Getrouwd heeft voor het eerst op Instagram een foto gedeeld van haar nieuwe vriend. De twee waren namelijk samen op reis in Parijs.

Jana en Christiaan zorgden tijdens het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd voor het spannendste beslissingsmoment. Jana had daarbij op voorhand gezegd dat zij twee brieven zou schrijven en de beslissing van Christiaan zou volgen. Die koos uiteindelijk voor “nee“, waarop ook zijn wederhelft haar “nee”-brief bovenhaalde, met heel wat emoties als gevolg.

Dat het huwelijk tussen Christiaan en Jana niet slaagde, was voor sommige kijkers toch een lichte verrassing. Aanvankelijk leken de twee namelijk het snelst naar elkaar toe te groeien. Christiaan zou later ook toegeven dat hij voor het eerst in zijn leven echt verliefd was. En ook bij Jana dook – iets te laat – dat gevoel op. Zij twijfelde na de productie namelijk aan haar “nee” en hoopte nog even op een herenigingChristiaan zag dat echter niet zitten, waardoor hun huwelijk toch definitief strandde.

Nieuwe vriend

Enkele maanden later vond Jana dan toch de liefde. Dat maakte ze begin maart zelf bekend. Jana deelde toen op haar Instagram Story namelijk een foto van een romantische picknick. Later bevestigde ze inderdaad dat ze recent iemand nieuws had leren kennen. “Het is nog pril, maar het zit goed en voelt daarom al langer dan het is. We hebben elkaar leren kennen tijdens het uitgaan”, klonk het toen.

Op die foto’s kregen we echter nog geen foto te zien van haar nieuwe vriend. Die heeft ze nu afgelopen weekend wel gedeeld. Daarop zien we de twee verliefd op een bankje in de Franse hoofdstad Parijs zitten en liggen.

Bron: Instagram @janadebosscher
Meer
Lees meer...