Je hond wordt een fotomodel dankzij de nieuwe BarkCam-app

Een foto nemen van je hond, het is niet simpel. Hij kijkt voortdurend alle kanten op, maar in de lens kijken? Forget it! Gelukkig is er een oplossing: BarkCam. Hondenliefhebbers kunnen dankzij deze nieuwe app dé perfecte prent maken van hun favoriete huisdier. Say cheese!

BarkCam laat je kiezen uit allerlei geluiden om de aandacht van je hond te trekken. Je hoeft dus zelf niet meer je hond te lokken met hondenbrokken of met je vingers knippen om zijn aandacht te trekken. Het gamma van geluiden is erg uitgebreid: van miauwende katten en speelgoedjes met piepgeluiden tot deurbellen en een pak rammelende hondenbrokken. Je moet dus gewoon een geluid te kiezen waarvan je denkt dat je hond zou opkijken. Zo simpel is het!

Instagram voor honden 

Zodra de juiste foto er is, kan je die ook nog eens pimpen met allerlei extra’s zoals tekstballonnen en stickers. Je hond wordt in no time een engeltje, duiveltje of prinses. Niets houdt je dan nog tegen om deze schattige beelden te delen op Instagram, Facebook en Twitter. 

De app is gemaakt door Bark&Co, een bedrijf dat producten ontwikkelt voor de gezondheid én het geluk van iedere hond. Zo begon het ooit met de BarkBox, dat alle goodies bevat die een hond nodig heeft. Het was direct een groot succes. Hondenliefhebbers (én de honden zelf) zijn grote fan. Wie op zoek is naar medisch advies voor zijn hond, kijkt best even op de app BarkCare. Wie nog geen hond heeft, maar er wel een wil, kan de BarkBuddy-app raadplegen. 

Voorlopig is de BarkCam-app enkel te verkrijgen in de Apple’s App Store, vanaf volgend jaar kunnen Android-gebruikers er ook van genieten. 

De app is alvast een groot succes op sociale media…

…en dus is geen hond meer veilig!

Yep, heel hun hondenleven wordt ten grabbel gegooid.

Een privé-leven bestaat niet meer.

Sommigen zien de app als dé ideale manier om hun hond te martelen…

…het wordt als het ware een obsessie!

En de honden zelf? Die lijken niet erg overtuigd…

Of toch wel?

Hoe dan ook, ze moeten er maar aan wennen!

Want ze zijn toch wel erg ‘lucky’ dat ze zoveel extra aandacht krijgen.

En het is gewoon een mooie manier om liefde te uiten, toch?!

Moet de kat dan jaloers worden? Neen, BarkCam werkt ook perfect voor poezen.

Meer
Lees meer...