Jennifer Lopez brengt eigen alcoholische drank uit en fans zijn boos

Actrice en zangeres Jennifer Lopez (53) kondigde gisteren op haar Instagram aan dat ze haar eigen alcoholische drank, Delola, op de markt brengt. Fans reageerden teleurgesteld en boos aangezien Lopez altijd heel openlijk vertelt dat alcohol slecht is en dat ze zelf niet drinkt.

In een video aan de Italiaanse kust kondigde J.Lo gisteren op haar Instagram aan dat haar eigen alcoholisch drankje te verkrijgen is op de markt. Het drankje, genoemd naar haar persoonlijke bijnaam Lola, doet denken aan Aperol Spritz. In de video vertelt de zangeres waarom dit voor haar zo belangrijk is: “Ik werk mij al jaren aan een stuk kapot. Ik besef nu pas hoe belangrijk het is om een beetje te genieten van het leven.”

“Zolang het maar opbrengt”

In het persbericht vertelt ze hoe ze al twee jaar bezig is aan het drankje. “Ik wilde gewoon iets beters creëren, iets wat beter smaakt, betere ingrediënten bevat, iets wat ik met mijn vrienden en familie zou willen drinken, en dat is Delola“, gaat ze verder in de promovideo. “Het idee kwam tot stand toen ik verliefd werd op de gastvrijheid en losse sfeer van Italië. Mijn drankje is dan ook geïnspireerd op de klassieke Italiaanse cocktails, maar het bevat minder suikers en alcohol”, vertelt ze.

Ondanks dat haar cocktail het alcoholpercentage van een glas wijn bevat, zijn haar fans nog steeds teleurgesteld. Jennifer Lopez was tot nu toe namelijk altijd zeer open over hoe alcohol niet in haar levensstijl past. Ze vertelde meermaals dat ze niet drinkt en dat het voor haar ook niet hoeft om plezier te hebben. Haar fans stellen zich ook vragen aangezien J.Lo’s man, Ben Affleck, een slechte geschiedenis heeft met alcohol. Hij belandde meermaals in de afkickkliniek wegens een verslaving.

De teleurgestelde fans uitten meteen hun ongenoegen in de reacties van de promovideo: “Wat we niet allemaal doen voor geld” of “Oh wow, dit is teleurstellend. Waarom maak je geen non-alcoholisch merk aangezien je zelf niet drinkt? Dit voelt zo off-brand voor jou. Ik ben oprecht benieuwd waarom je alcohol verkoopt”, zijn slechts enkele voorbeelden van de negatieve reacties.

Meer
Lees meer...