Jennifer Lopez lanceert eigen beautymerk en belooft dat het écht werkt

Groot nieuws uit beautyland. Jennifer Lopez heeft haar eigen make-up- en skincare-lijn aangekondigd via Instagram. Een poos geleden werkte ze nog samen met met beautymerk Inglot voor een cosmeticalijn, maar nu gaat de superster helemaal solo. Maak kennis met J.Lo Beauty!

https://www.instagram.com/p/CEQKYkwJatJ/

Jennifer Lopez kondigde haar nieuwe project aan met een reeks prachtige selfies waarin ze met haar make-up pronkt. “Sunset Glow #JLoBeautyComingSoon”, schreef ze. Eerder deze maand verklapte de On The Floor-zangeres al in een video op Instagram dat ze iets spannends op de wereld zou afvuren.

(Zwitserse Olten bedolven onder dun laagje chocolade.)

Make-up

Wat voor producten Lopez aan de man (en vooral vrouw) zal brengen, is nog niet helemaal duidelijk. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People heeft J.Lo zowel voor skincare- als voor make-up-producten een patent aangevraagd. Fingers crossed voor een complete kit!

(Wat de razend populaire ‘Strawberry Dress’ toont over fatshaming.)

Skincare

https://www.instagram.com/p/CDrMXHup8zX

Dat Jennifer Lopez een eigen beautylijn lanceert, is eigenlijk helemaal geen verrassing. Zo vertelde de superster in 2018 al aan de entertainmentwebsite Refinery29 dat ze bezig was met het ontwikkelen van een skincare-lijn. Daaraan voegde ze toe dat ze die niet wilde uitbrengen totdat alles helemaal naar haar zin was.

“Ik ga iets uitbrengen dat echt werkt”, beloofde ze. “Daar mag je op vertrouwen als mijn naam op het product komt te staan.”

Tips van J.Lo

Kan jij net zoals wij niet wachten op de producten van Lopez? Geen nood, want ze maakt er een gezonde gewoonte van om online haar beauty-tips te delen. Zo voelt ze zich in de eerste plaats lekker in haar vel door haar gezonde levensstijl. Ze drinkt niet langer wijn en koffie, beweegt dagelijks en begint haar dag met goede voornemens. You go, girl!

(Gouverneur uit Peru roept op om vlees van lama’s te eten tegen coronavirus.)

https://www.instagram.com/p/CDejYbHpVrY/
Meer
Lees meer...