Jin (BTS) zal single ‘The Astronaut’ live brengen tijdens concert Coldplay in Argentinië

Volgende week, op vrijdag 28 oktober 2022, zal het solonummer van Jin van BTS gelost worden. Het wordt het eerste solonummer van Jin dat als afzonderlijke single verkocht zal worden. Het nummer, dat de naam The Astronaut kreeg, is een samenwerking met de Britse band Coldplay. En die samenwerking zal volgende week extra in de verf gezet worden.

Hoewel de zeven leden van BTS de komende maanden aan hun verplichte legerdienst zullen beginnen, is er van een pauze voor de fans opnieuw geen sprake. Zo komt er volgende week een single van Jin en zullen daarna ook de overige vijf leden die nog geen solowerk losten, hun solosingles of -albums uitbrengen. Jin zal zijn solonummer ook meteen live brengen op een wel heel bijzonder podium.

The Astronaut

Eerder deze week kondigde Jin zijn solowerk officieel aan. Het gaat om de single The Astronaut waarvoor hij samenwerkte met onder andere Coldplay en Kygo. Chris Martin en zijn zoon Moses zullen de backing vocals verzorgen op het nummer, terwijl de bandleden van Coldplay de instrumentals voor hun rekening nemen. Maar ook de producers van het nummer zijn niet van de minste. Het gaat zo namelijk om Kygo, Max Martin en Jóhann Jóhannsson.

The Astronaut verschijnt op vrijdag 28 oktober om 6 uur ’s ochtends Belgische tijd. Op datzelfde moment zal ook meteen de videoclip van het nummer gelost worden. De single zal verkrijgbaar zijn als single album, waarbij je naast de cd met het nummer ook een fotoboek en verschillende photocards zal ontvangen. Je kan het single album nu al preorderen via Weverse en Fnac, maar bij ons zal je het pas vanaf 2 december 2022 kunnen ontvangen.

Live

Jin zal het nummer op de dag van de release ook live brengen. Hij zal dat doen op het concert van Coldplay in Buenos Aires op 28 oktober 2022. Coldplay staat die dag met hun ‘Music of the Spheres’-tour in Estadio River Plate. De liveversie van The Astronaut zal na het concert ook geüpload worden op BANGTAN TV, het officiële YouTube-kanaal van BTS.

Enkele uren later zal je het volledige optreden van Coldplay ook kunnen bekijken in de cinemazalen van Kinepolis. Daar zal het op 29 oktober 2022 om 16.15 uur en 19.45 uur gestreamd worden. Het gaat hierbij dus niet om een livestream aangezien het concert doorgaat in de nacht van 28 op 29 oktober 2022 Belgische tijd.

Informatie over tickets kan je vinden op de website van Kinepolis.

Bekijk hier de aankondiging van Jins aanwezigheid op het concert:

Meer
Lees meer...