JoJo Siwa dumpt paardenstaart en schittert in haar meest volwassen look ooit op American Music Awards 2021

JoJo Siwa (18) schitterde het afgelopen weekend, net zoals onder andere de Italiaanse rockgroep Måneskin en megapopulaire boyband BTS, op de rode loper van de American Music Awards 2021. De Dancing With The Stars-deelneemster ruilde haar kenmerkende stijl echter in voor een meer volwassen look, iets wat we van haar helemaal niet gewoon zijn.

JoJo Siwa zei afgelopen zondag vaarwel tegen haar gewoonlijke paardenstaart en haar meestal roze glitteroutfits en debuteerde haar meest volwassen en glamoureuze transformatie ooit op de AMA’s dit jaar, meldt E! News.

In plaats van voor haar gebruikelijke roze ensemble te gaan, arriveerde de 18-jarige Siwa in het Microsoft Theater in Los Angeles in een chique zwarte jurk, met doorschijnende panelen. Ze maakte haar verfijnde look af door de voorste lokken van haar blonde haar te vlechten en het van achteren samen te pinnen.

(tekst loopt door onder de post)

Post-breakup

De award-show was ook het eerste grote evenement dat de DWTS-ster bijwoonde sinds haar relatiebreuk met haar vriendin Kylie Prew, met wie ze 9 maanden samen was.

Siwa onthulde eerder dit jaar in februari, iets minder dan een maand nadat ze uit de kast kwam, dat zij en Prew aan het daten waren. “Na meer dan een jaar mijn beste vriend te zijn geweest, mag ik vanaf nu een heel uitzonderlijk iemand mijn girlfriend noemen”, schreef Siwa op sociale media. “Sindsdien ben ik het gelukkigste dat ik al ooit ben geweest!”

Maar in oktober bevestigde een bron dat het koppel uit elkaar gegaan is. Toch was JoJo Siwa in een goed humeur toen ze terugkeek op haar “bizarre”, maar “speciale” jaar in een recent interview. “Elke dag voel ik me anders, want met elke dag groeit ook mijn geluk en mijn zelfvertrouwen. En elke nieuwe dag is een spannend avontuur”, zei ze. Al met al, kan de jonge ster niet klagen: “Het leven is zo geweldig op dit moment, ik heb mijn gordel om en geniet gewoon van de rit. Ik ben mijn eigen chauffeur en rijd precies 200 km/uur, maar dan moet ik wel nog het stuur durven vastnemen.”

Dancing With The Stars

De volwassenere look van Siwa op de AMA’s, waar ze een prijs mocht uitreiken, heeft te maken met haar deelname aan de Amerikaanse DWTS. In een interview op de rode loper vertelde de 18-jarige ster dat de show een ontzettend leerrijke ervaring was, waarna ze het gevoel had dat ze enorm was gegroeid als persoon. En die persoonlijke groei wilde ze ook uitten in haar outfit van die avond.

De winnaar van het 30ste seizoen van de Amerikaanse Dancing With The Stars bleek echter de voormalige NBA-ster Iman Shumpert en zijn partner Daniella Karagach, terwijl Siwa en haar partner Jenna Johnson op de tweede plaats eindigden. Maar hoewel Siwa het programma niet heeft gewonnen, heeft ze wel al geschiedenis geschreven als de allereerste deelnemer ooit die meedeed met een partner van hetzelfde geslacht.

Bekijk een van de finale optredens van JoJo Siwa bij DWTS hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=XwRgg7g94wE
Meer
Lees meer...