Left Right
scrollTop top

Justin Bieber dropt nieuw album ‘Changes’


Justin Bieber dropt nieuw album
© Justin Bieber – Changes

Na zijn laatste album ‘Purpose’ nam Justin Bieber een verplichte pauze, maar nu is hij helemaal terug. Bijna drie jaar na zijn laatste tour geeft hij zijn fans het ultieme valentijnscadeau. Zijn nieuw album ‘Changes’.

Twee jaar na de release van zijn album laste Justin Bieber zijn ‘Purpose’-tour af. Nu, bijna drie jaar later, is hij terug. Na zijn huwelijk met model Hailey Baldwin (nu Hailey Bieber) en zijn nieuwe documentaire Seasons lijkt Bieber weer klaar voor een nieuw avontuur.

Yummy

De eerste single van z’n nieuwe album deed het niet zo goed. Yummy werd door critici enorm afgebroken, en velen waren niet te spreken over zijn lyrics. De single kwam ook nooit hoger dan plaats twee in de hitlijsten, ondanks verschillende pogingen van Justin Bieber zelf. Hij riep zijn fans via Instagram op om Yummy non-stop af te laten spelen, en de single meerdere keren te kopen. Zelfs dat hielp niet, en de Instagrampost was al snel weer verwijderd.

Het nieuwe album ‘Changes’ bevat natuurlijk veel meer dan enkel die eerste single. Naast een aantal eigen songs staan er ook verschillende samenwerkingen met grote artiesten op. Zo hebben onder andere Post Malone, Travis Scott en Qauvo aan het album meegewerkt.

Tour

Het is al zeker dat Justin Bieber met het nieuwe album op tour zal gaan. Twee weken geleden kondigde hij zijn Amerikaanse en Canadese tourdata aan, waar hij samen met Kehlani en Jaden Smith zal optreden. Wanneer en waar hij in Europa gaat optreden is nog niet bekend.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…