Justin Bieber kondigt nieuw album ‘Justice’ aan dat volgende maand uitkomt

Justin Bieber heeft zojuist bekendgemaakt dat hij op 19 maart met een nieuw album komt. Dat krijgt de naam ‘Justice’ en zal volgens de zanger nummers bevatten “waar mensen zich mee kunnen identificeren en waarmee ze zich minder alleen voelen”.

Het vorige studioalbum van Justin Bieber, ‘Changes‘, dateert nog maar van een jaar geleden, maar toch komt de Canadees volgende maand al met een nieuw album. ‘Justice’ zal zijn zesde studioalbum zijn.

“Mijn kleine deel doen”

“In een tijd waarin er zoveel mis is met deze gebroken planeet, verlangen we allemaal naar genezing en gerechtigheid voor de mensheid. Bij het maken van dit album is het mijn doel om muziek te maken die troost biedt, om liedjes te maken waar mensen zich mee kunnen identificeren en waarmee ze zich minder alleen voelen”, schrijft Justin Bieber op Instagram bij de aankondiging van zijn nieuw album.

“Lijden, onrecht en pijn kunnen mensen hulpeloos maken. Muziek is een geweldige manier om elkaar eraan te herinneren dat we niet alleen zijn. Muziek kan een manier zijn om met elkaar om te gaan en met elkaar in contact te komen. Ik weet dat ik onrecht niet eenvoudig kan oplossen door muziek te maken, maar ik weet wel dat als we allemaal ons steentje bijdragen door onze gaven te gebruiken om deze planeet en elkaar te dienen, we veel dichter bij de eenheid zijn. Dit ben ik een klein deel aan het doen. Mijn deel. Ik wil het gesprek voortzetten over hoe gerechtigheid eruitziet, zodat we kunnen blijven genezen”, schrijft hij verder nog.

‘Justice’ komt uit op 19 maart

Het album ‘Justice’ wordt op 19 maart onthuld. Het bevat drie nummers die op dit moment al uit zijn. Het gaat om twee samenwerkingen – Holy, met Chance the Rapper, en Lonely, met Benny Blanco – en zijn meest recente single Anyone.

Meer
Lees meer...