Left Right
scrollTop top

‘Kanye krijgt docureeks op Netflix’


Kanye West
© Shutterstock

Na heel wat andere artiesten zou nu ook Kanye West een eigen docureeks krijgen op Netflix. Billboard laat weten dat er al meer dan 20 jaar lang gewerkt wordt aan de docureeks. Daardoor worden zijn carrière in muziek en mode uitbegreid belicht, net zoals zijn poging om president van de Verenigde Staten te worden.

Er zijn weinig mensen waarover zoveel gezegd en geschreven wordt als Kanye West. Maar toch zijn er nog steeds dingen die we niet weten over de rapper. Die zullen uitgelicht wordt in een nieuwe docureeks die zal verschijnen op Netflix.

Kanye West

Volgens Billboard wordt Kanye West al meer dan 20 jaar lang gevolgd voor de documentaire die voor een monsterprijs verkocht werd aan Netflix. In de docureeks, die voorlopig nog geen naam heeft, zullen nooit eerder vertoonde beelden van de rapper te vinden zijn. Het zal daarbij niet enkel gaan om de carrière van Kanye, maar ook zijn persoonlijke leven zal aan bod komen.

Zo weet Billboard al dat het overlijden van de moeder van Kanye West aan bod zal komen in de docureeks. Kanye droeg zijn album ‘Donda’ op aan zijn moeder Donda, maar dat album is uiteindelijk niet verschenen. Het is niet duidelijk of het album nog zal verschijnen of voor altijd in de schuif van Kanye zal blijven liggen. Wat ook nog niet geweten is, is of de recente scheiding van Kanye en Kim Kardashian aan bod zal komen in de reeks. Netflix heeft voorlopig nog niet bevestigd of de documentaire er echt zal komen, maar volgens Billboard zou de reeks nog dit jaar verschijnen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…