Kanye West bedroog Kim Kardashian tijdens huwelijk en rapt erover op nieuwe plaat ‘Donda’

Heel was mensen zijn ervan overtuigd dat Kanye West op zijn langverwachte nieuwe plaat ‘Donda’ toegeeft zijn toenmalige vrouw Kim Kardashian te hebben bedrogen na de geboorte van hun eerste twee kinderen. De tekst van het nummer Hurricane laat alleszins weinig aan de verbeelding over.

Here I go actin’ too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin’ after two kids / It’s a lot to digest when your life always movin’“, rapt Kanye West naar het einde toe van het nummer Hurricane op zijn nieuwste plaats ‘Donda‘.

“Getuigenis van alles wat hij verkeerd heeft gedaan”

De rapper lijkt daarbij te bekennen dat hij na de geboorte van North (8) en Saint (5,5) zijn vrouw Kim Kardashian heeft bedrogen met een andere vrouw. Een insider bevestigde aan de website Page Six dat dat inderdaad het geval is. “Het lied is in zekere zin zijn getuigenis van alles wat hij verkeerd heeft gedaan en het nemen van verantwoordelijkheid voor het stuklopen van hun huwelijk”, klinkt het daar.

Verder in het nummer heeft Kanye West het ook nog over zijn alcoholproblemen en het feit dat hij vaak niet naar huis kwam. Over dat laatste sprak ook Kim Kardashian recent nog als een van de aanleidingen voor hun relatiebreuk.

Na North en Saint kregen Kim en Kanye met Chicago (3) en Psalm (2) nog twee kinderen. Ondanks de scheiding zouden ze volgens insiders een goed contact onderhouden in het belang van de kinderen

Luister hier naar Hurricane van Kanye West

Meer
Lees meer...