Kanye West lost merch voor presidentiële campagne: “Kanye 2020 Vision”

Dat Kanye West het op 3 november graag zou opnemen tegen onder andere huidig Amerikaans president Donald Trump en Joe Biden in de Amerikaanse presidentsverkiezingen, is al lang geen geheim meer. De rapper/ontwerper/ondernemer gaat nu nog een stapje verder en teaset een officiële lijn merchandising.

Of Kanye West ook effectief op de stembiljetten van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november komt te staan, blijft voorlopig onzeker. Maar toch is de rapper er volledig van overtuigd dat z’n campagne loopt zoals verwacht en dat hij Joe Biden en huidig president Donald Trump zal kunnen verslaan.

“Kanye 2020 Vision”

Om die mening nog duidelijker te maken, lanceert Kanye West binnenkort een officiële collectie merchandising. En die heeft ie op Twitter al even geteased.

Volgers van de rapper/ondernemer/presidentskandidaat kregen we twee stukken uit de collectie te zien: een T-shirt en een pet. Die kregen allebei dezelfde tekst: “Kanye 2020 Vision”.

Of de merchandise er ook echt komt, blijft voorlopig onzeker.

Stemmen in Illinois?

Bovendien lijkt het er op dit moment ook op dat Kanye niet op het stembiljet in z’n thuisstaat Illinois terecht zal komen. Daarvoor moest ie namelijk genoeg handtekeningen verzamelen.

Da’s gelukt, maar volgens geruchten zou z’n team een heleboel handtekeningen vervalst hebben. Kanye West en z’n entourage hebben nog tot 21 augustus om te bewijzen dat de handtekeningen wettelijk zijn, anders verdwijnt hij van het stembiljet.

Meer
Lees meer...