Katy Perry gooit pizzastukken naar fans en wordt meteen een meme

Katy Perry heeft in een nachtclub in Las Vegas voor een wel heel bijzonder feestje gezorgd. De Amerikaanse zangeres stond in die club naast de dj en besloot ineens pizzastukken uit te delen aan het aanwezige publiek. Alleen deed Katy Perry dat wel op een niet zo efficiënte manier, wat voor heel wat hilariteit zorgt op sociale media.

Dat Katy Perry fan is van pizza’s is geen geheim. De zangeres lanceerde in het verleden namelijk al onder meer een badpak, oorringen en een onesie in de vorm van haar favoriete voedsel. Toen ze afgelopen zaterdagnacht naast de dj-booth in de nachtclub in Las Vegas een pizzadoos in haar handen gestoken kreeg, keek Katy Perry dan ook helemaal niet veemd op.

Veel enthousiaster waren haar aanwezige fans die voor de dj-booth stonden. Die wilden maar al te graag een stuk pizza krijgen van hun favoriete zangeres en lang duurde het niet voor Katy Perry daarop inging, of dat toch probeerde.

Pizzastukken in het publiek

Tijdens het nummer In da Getto van J Balvin en Skrillex probeerde Katy Perry stukken pizza in het publiek te werpen. Eerst pakte de zangeres nog een papieren bordje waarop ze een stuk legde. Daarmee raakte ze echter juist niet tot bij het publiek, waardoor het pizzastuk jammerlijk van het bordje op de grond viel.

Katy Perry besloot dan maar om het volgende stuk gewoon zo ver mogelijk in de massa te gooien. Dat leek aanvankelijk een beter plan want ei zo na wist een fan het stuk te pakken. Het glibberige pizzastuk viel echter uit zijn handen en lijkt achter hem op de grond te vallen. Of de zangeres daarna nog pogingen waagde om haar fans te voeden, is niet bekend.

Op sociale media wordt de video alvast massaal gedeeld. Ook Katy Perry zelf retweette de video met de boodschap “a mother feeding her children“.

Bekijk hier het opvallende pizza-incident van Katy Perry en haar reactie erop:

Meer
Lees meer...