Khloé Kardashian photoshopt zich een nieuwe look, maar vergeet één klein detail

Khloé Kardashian Photoshop Fail
Instagram/@khloekardashian

De familie Kardashian is niet vies van een beetje photoshop. Het is dus helemaal niet raar dat ook Khloé af een toe eens een bewerkte foto deelt met haar volgers. Maar deze keer was het niet haar gezicht dat de aandacht trok, maar haar kettinkje, dat niet zo goed bewerkt was als de rest van de foto.

Khloé Kardashian heeft er lang heel anders uitgezien dan haar zussen. Maar plots gooide ze haar leven om en begon ze zich te focussen op een gezond leven, en een gezond lichaam. En nog niet lang geleden heeft de jongste Kardashian-zus ook een nieuwe haarkleur, die ze maar al te graag met haar fans wilde delen.

Witter, smaller en glanzender

De foto heeft voor heel wat commentaar gezorgd, want Khloé is amper te herkennen. En dat lag niet alleen aan haar nieuwe haarkleur. Op de foto lijken haar tanden veel witter, haar huid veel glanzender en haar neus veel smaller. Om nog maar van haar kaaklijn te zwijgen.

View this post on Instagram

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Het is een tijdje niet helemaal duidelijk geweest of Khloé serieus aan haar gezicht had laten werken, of zich gewoon eens uitgeleefd had met photoshop.

Kettinkje verdwenen

De jongste Kardashian-zus had al eerder bekendgemaakt dat ze minder op sociale media zou posten, omdat ze te veel negatieve commentaren krijgt. Het kan dus perfect zijn dat ze in die ‘rustperiode’ onder het mes is gegaan.

Maar wie beter naar de eerste foto uit de reeks kijkt, ziet dat het waarschijnlijk toch de tweede optie moet geweest zijn. Bij het photoshoppen is namelijk een stuk van het kettinkje rond de hals van Khloé verdwenen.

Photoshop

De Kardashians zijn niet vies van een beetje photoshop, dus dat Khloé nu haar gezicht wat heeft bewerkt, is geen verrassing. Dat ze zichzelf verraadt door niet goed te photoshoppen, is eigenlijk ook geen verrassing.

Kim Kardashian-West deed het haar zus al (meer dan) eens voor. Herinner je je bijvoorbeeld nog de ‘prachtige’ Halloween-foto’s van vorig jaar?

Gesponsorde artikelen