‘Killing Eve’ seizoen 3 krijgt een nieuwe trailer én een nieuwe releasedatum

Het derde seizoen van Killing Eve komt er bijna aan. En die “bijna” is net nog wat dichterbij gekomen! In een nieuwe trailer van dat derde seizoen verscheen namelijk de datum 12 april. Da’s twee weken vroeger dan het nieuwe seizoen van Killing Eve normaal gepland stond!

Killing Eve werd voor het eerst op de wereld losgelaten in 2018. Sandra Oh (die we vooral kennen uit Grey’s Anatomy) speelt Eve, een agente bij de Britse veiligheidsdienst MI5. Ze wordt opgejaagd door Villanelle (gespeeld door Jodie Comer), een koelbloedige moordenares.

Carrièreswitch

Op het einde van het tweede seizoen van Killing Eve verandert de relatie tussen de twee vrouwen plots. Da’s logisch, want Villanelle is er eindelijk in geslaagd om Eve te vermoorden. Of dat denkt ze toch. In teasers en stills uit het nieuwe seizoen van de reeks blijkt namelijk dat Eve helemaal niet dood is.

We weten ook al dat Eve het op carrièrevlak over een ander boeg heeft gegooid. Villanelle daarentegen is wel nog blijven hangen in de moordbusiness, al heeft ze haar garderobe wel een beetje aangepast. In een nieuwe trailer zien we haar namelijk verschijnen als clown op een verjaardagsfeestje.

https://www.youtube.com/watch?v=uJCxUaClpzE

“Ik heb gewoon een hele zware break up achter de rug”, horen we Villanelle zeggen terwijl ze ballonnen opblaast. En wat voor break up: een kogel in de rug. “Wanneer ik aan m’n ex terugdenk, besef ik dat ik veel gelukkiger ben nu ze dood is.”

“Cadeaus beloofd”

Misschien wel het opvallendste – naast Eve die de kogel overleefde – aan die nieuwe trailer? De releasedatum van het nieuwe seizoen die we op ’t einde te zien krijgen. Het derde seizoen van Killing Eve verschijnt op 12 april, twee weken vroeger dan in het begin aangekondigd was!

Die datum zien we ook op een nieuwe poster die via de Twitter-pagina van Killing Eve gedeeld werd. “We hadden jullie cadeaus beloofd”, stond boven de foto te lezen. Op de foto kunnen we de tekst “So over you” lezen.

Meer
Lees meer...