‘Klopjacht’: Speurders leggen in nieuwe teaser uit wat je vooral niet moet doen als voortvluchtige

Vanaf zondag is het tijd voor het nieuwe seizoen van Klopjacht. Het gaat al om het derde seizoen van de reeks waarin onbekende Vlamingen moeten proberen om zo lang mogelijk onder de radar te blijven. Wie dat 17 dagen lang kan doen én op tijd het extractiepunt kan bereiken, wint. In de afgelopen seizoenen maakten de deelnemers al enkele domme fouten, maar eentje steekt er voor de speurders toch echt met kop en schouders bovenuit.

Het derde seizoen van Klopjacht staat voor de deur. Daarin zullen we 14 onbekende Vlamingen zien die in duo of alleen zullen proberen om te ontsnappen aan een team van topspeurders. De nieuwe kandidaten konden zich natuurlijk al uitgebreid voorbereiden op hun deelname door de eerste twee seizoenen te (her)bekijken, want daarin kan je goed zien wat je wel en vooral niet moet doen om te winnen.

TikTok

In een nieuwe teaser voor het derde seizoen van Klopjacht beantwoorden de speurders de vraag wat het domste is dat je als voortvluchtige kan doen. Daarbij komen ze allemaal terecht bij dezelfde anekdote uit het tweede seizoen van het programma.

De speurders laten weten dat het domste wat je kan doen, is om de speurders te proberen uit te dagen. Eén voorbeeld blijft zo nog steeds nazinderen bij de speurders. In het tweede seizoen nam Linne op de parking van een hotel samen met een vriendin een TikTok op. Doordat de speurders de video te zien kregen, wisten ze al snel waar Linne en haar medevluchter Thierry de nacht zouden doorbrengen. Zo werden ze al snel als eerste duo van het seizoen gevat.

“Het TikTokfilmpje was superleuk”, besluit speurder Charlotte. “Maar het is wel wat belachelijk als wij het ook zien en je daar dan ook meteen kunnen pakken”. De deelnemers van het derde seizoen zijn dus gewaarschuwd.

Bekijk hier de video op Instagram:

Klopjacht is vanaf 3 september 2023 elke zondag om 21 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...