‘Klopjacht’-teaser toont hilarisch masterplan van Gianni en Stacey om niet gepakt te worden

Het wordt een spannende aflevering van Klopjacht vanavond, want alle deelnemers moeten afzakken naar een specifieke plek om een pakketje op te pikken. Het team van speurders kon de meeste van die plekken vorige week achterhalen en zit de deelnemers dus op de hielen. In de teaser voor aflevering 3 is te zien hoe Gianni en Stacey een plan hebben verzonnen dat even geniaal als hilarisch is.

Doordat de speurders vorige week konden afluisteren hoe Louise haar inloggegevens van ProtonMail doorgaf via de telefoon, hebben ze deze week goede kaarten in handen om een eerste voortvluchtige in te rekenen. Ze weten namelijk dat iedereen een pakket moet afhalen op een specifieke locatie en die locatie kennen ze van verschillende deelnemers.

Klopjacht

In de teaser voor de aflevering van vanavond is zo te zien dat collega’s Stacey en Gianni terug moeten keren naar hun thuishaven Izegem. Daar hebben ze een masterplan uitgewerkt om het pakket onopgemerkt te pakken te krijgen. Wat ze daarvoor nodig hebben? Een pruik en een sportoutfit.

Voor hun plan verkleedt Gianni zich namelijk als een vrouwelijke jogster terwijl Stacey achterblijft in de vluchtwagen. Gianni loopt naar een verlaten parking waar hij het pakket te pakken krijgt. Maar ook het mobiele team Alfa is aanwezig in Izegem. Zal het plan van Gianni en Stacey lukken of wordt het onverwacht het politieteam dat als eerste gepakt wordt?

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van Klopjacht van vanavond:

Klopjacht is elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...