‘Kung Fu Panda 4’ krijgt eerste trailer

De langverwachte film Kung Fu Panda 4 komt volgend jaar uit. Fans kijken al lang uit naar de nieuwe film, aangezien de derde film ondertussen al dateert van zeven jaar geleden. Vandaag deelde Universal Pictures de allereerste trailer. Daarin zien we alvast hoe Po te maken krijgt met nieuwe vijanden.

Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat Universal Pictures aankondigde dat er een vierde Kung Fu Panda zou komen. Daarna bleef het lang stil rond het project, maar vandaag kwam daar verandering in. Kung Fu Panda 4 verschijnt op 6 maart in de bioscoop.

Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda volgt Po, een luie panda die stiekem droomt van een carrière in de Kung Fu. Wanneer er plots een schurk opduikt, wordt Po verplicht om zijn droom te beginnen najagen. In de twee sequels duikt er steeds weer nieuw gevaar op en moet Po de panda’s en andere wezens zien te beschermen van het kwaad.

In de nieuwe film wordt het nog lastiger voor de panda. Voor het eerst moet hij … rusten. Het lot beslist dat hij de spirituele leider van de Valley of Peace moet worden. Dat is natuurlijk helemaal uit zijn comfortzone, aangezien hij normaal gezien nogal van actie houdt. Wanneer er een nieuwe slechterik opduikt in de vorm van een kleine hagedis, loopt het fout. De hagedis kan zichzelf namelijk veranderen in andere wezens, waardoor niets is wat het lijkt.

Cast

Acteur Jack Black keert terug als Po en ook Dustin Hoffman keert terug als Shifu. Daarnaast krijgt Black ook het gezelschap van drie nieuwe grote namen. De eerste is Viola Davis (The Hunger Games: The Battle of the Songbirds and Snakes). Zij sprak de rol van de grote slechterik in. Daarnaast horen we ook nog Akwafina (Shang-Chi, The Little Mermaid) als Zhen en Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once) als leider Han.

Bekijk de eerste trailer van Kung Fu Panda 4 hier:

Kung Fu Panda 4 verschijnt op 6 maart 2024 in de bioscoop.

Meer
Lees meer...