‘Kung Fu Panda 4’ krijgt nieuwe promoclip

In 2024 keert de filmfranchise Kung Fu Panda eindelijk terug. Meer dan acht jaar na de derde film is er namelijk een vierde op komst en daarvan zijn er nu nieuwe beelden vrijgegeven.

Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat Universal Pictures aankondigde dat er een vierde Kung Fu Panda zou komen. Daarna bleef het lang stil rond het project, maar vandaag kwam daar verandering in. Kung Fu Panda 4 verschijnt op 6 maart in de bioscoop.

Po vs. The Chameleon

Kung Fu Panda 4 gaat opnieuw over Po, de reuzenpanda die ook in de vorige drie films de hoofdrol speelde. Hij was ooit een luie panda die droomde van een carrière in de kungfu. Omdat er telkens weer slechteriken opduiken, heeft hij zich ook daar ook serieus moeten toeleggen op die gevechtssport.

De vierde film zal echter iets anders verlopen. Voor het eerst moet Po namelijk rusten omdat hij door het lot de spirituele leider van de Valley of Peace is geworden. Tegelijkertijd gaat hij op zoek naar een opvolger als de nieuwe Dragon Warrior. En uiteraard is er ook opnieuw een schurk, een kleine hagedis met de naam The Chameleon. Het belooft alvast een moeilijke tegenstander te worden, want hij kan zijn uiterlijk veranderen in andere wezens.

Cast

Acteur Jack Black keert terug als Po en ook Dustin Hoffman keert terug als Shifu. Daarnaast krijgt Black ook het gezelschap van drie nieuwe grote namen. De eerste is Viola Davis (The Hunger Games: The Battle of the Songbirds and Snakes). Zij sprak de rol van de grote slechterik in. Daarnaast horen we ook nog Akwafina (Shang-ChiThe Little Mermaid) als Zhen en Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once) als leider Han.

Bekijk de nieuwe clip van Kung Fu Panda 4 hier:

Kung Fu Panda 4 verschijnt op 6 maart 2024 in de bioscoop.

Meer
Lees meer...