‘La Casa de Papel’ houdt vanavond event met exclusieve content

Nu vrijdag, op 3 december 2021, komt er een einde aan La Casa de Papel. De Spaanse reeks kluisterde mensen wereldwijd voor enkele jaren aan hun scherm. In september werd het laatste seizoen al afgetrapt met de eerste vijf afleveringen van seizoen vijf. Vrijdag volgen de laatste vijf, die het officiële einde van de populaire reeks zullen betekenen.

We moeten nog drie dagen geduld hebben om het einde van La Casa de Papel te zien op Netflix. Maar vandaag al zal in een speciaal evenement het einde al gevierd worden. Op het evenement, dat vanaf 21.15 uur live te volgen is, zijn de leden van de cast en crew aanwezig.

La Casa de Papel: El Legado

De afgelopen dagen kon je op de website moneyheistnetflix.com al boodschappen achterlaten over La Casa de Papel. Als er genoeg boodschappen verzameld worden, verschijnt er straks om 21.15 uur exclusieve content op de website. Deze zal waarschijnlijk tijdens het evenement La Casa de Papel: El Legado gelost worden.

Veel is er over dat evenement nog niet geweten. Wel weten we dat de cast aanwezig zal zijn in Madrid om “de erfenis van de show te vieren”. Waarschijnlijk zal het gaan om nieuwe content van de laatste vijf afleveringen of – zoals in september – de eerste 15 minuten van de eerste van de nieuwe afleveringen.

Verschillende castleden verschenen al op de rode loper:

Het event gaat door om 21.15 uur Belgische tijd en is live te volgen op moneyheistnetflix.com.

La Casa de Papel is te vinden op onze top 50 met de beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...