Left Right
scrollTop top

‘La Casa de Papel’ seizoen 5: hint Miguel Herrán naar het lot van Rio?


Miguel Herran Rio La Casa De Papel 5
© Miguel Herran als Rio in ‘La Casa De Papel’ -Netflix

La Casa de Papel krijgt heel binnenkort een vijfde (en jammer genoeg ook laatste) deel. Wat we daarin te zien zullen krijgen, blijft uiteraard een groot geheim. Maar acteur Miguel Herrán (Rio) heeft wel een bommetje op Instagram gedropt. Hij deelde een foto vanuit z’n kleedkamer, met daarbij het nummer The End van The Doors. Hint hij naar het lot van Rio?

Het vijfde deel van La Casa de Papel komt steeds dichterbij. Da’s zowel goed als slecht nieuws voor fans van de Spaanse Netflixreeks. Het vijfde seizoen wordt namelijk meteen ook het laatste. Wanneer we de nieuwe afleveringen mogen verwachten, en wat we daarin te zien zullen krijgen, blijft voorlopig een mysterie.

Rode overall

Er doen uiteraard al heel wat geruchten de ronde. Zo zouden de opnames van het laatste deel van La Casa de Papel er ondertussen opzitten. En dat lijkt ook Miguel Herrán te bevestigen. De acteur kruipt al jaren in de huid (en de rode overall) van Rio, en lijkt via Instagram afscheid te nemen van z’n personage.

Herrán (die ook in de eerste seizoenen van Élite te zien is) deelde namelijk een foto met z’n volgers. Daarop is de acteur te zien in z’n kenmerkende overvaloutfit, inclusief vuile vlekken en blauwe plekken. Die info op zich is niet zo verrassend, maar de tekst en muziek die erbij staan, zijn dat des te meer.

The End

Veel woorden maakte Miguel Herrán er niet aan vuil. “Rio …”, staat er te lezen. Daarbij deelde de acteur het nummer The End van The Doors. Wat hij daarmee precies bedoelt, is niet helemaal duidelijk. Zo kan het zijn dat de opnames van La Casa de Papel er effectief opzitten en de acteur afscheid neemt van z’n personage.

Maar ondertussen weten we al dat de makers van de reeks af en toe eens een (geliefd) hoofdpersonage om het leven laten komen. Dat lot kregen eerder al Nairobi, Oslo, Berlín en Moscú. Of Río het volgende personage in dat lijstje wordt, valt nog af te wachten.

La Casa de Papel is één van de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428