Laatste seizoen ‘Succession’ vanaf nu wekelijks te zien op Streamz

Het vierde seizoen van de populaire HBO-reeks Succession is vanaf vandaag, maandag 27 maart, te bekijken via Streamz. Daar zal elke week een nieuwe aflevering verschijnen. Dit seizoen is ook meteen het laatste.

Het eerste seizoen van Succession verscheen in 2018 en sindsdien groeide de reeks uit tot een van de meest bekroonde series van de laatste jaren. Zo won Succession al acht Primetime Emmy Awards en kreeg het nog veel meer nominaties. Eerder deze maand maakte HBO bekend dat het vierde seizoen het laatste zou worden.

Succession

Succession gaat over de steenrijke patriarch Logan Roy (Brian Cox) en zijn vier volwassen kinderen, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) en Connor (Alan Ruck). Zij kunnen hem in de toekomst allemaal gaan opvolgen, wat voor heel wat druk binnen de familie zorgt.

Het vorige seizoen dateert ondertussen al van 2021, dus de fans lijken volledig klaar voor het vervolg. Maar toch is de komst van het vierde seizoen bitterzoet, want na de nieuwe afleveringen zal de reeks voorgoed eindigen.

Laatste seizoen

Toch is er nog even tijd om afscheid te nemen. Want de afleveringen verschijnen één per één op zondag op HBO en bij ons op maandag op Streamz. Daardoor zullen fans de komende tien weken nog van hun favoriete reeks kunnen genieten.

In het nieuwe seizoen komt de verkoop van Waystar Royco aan visionair Lukas (Alexander Skarsgård) steeds dichterbij. Daardoor neemt natuurlijk ook de stress en de angst in de familie toe. En dat zorgt dan weer voor verdeeldheid bij de Roys. Niet iedereen lijkt namelijk met dezelfde dingen akkoord te gaan.

Bekijk de trailer van Succession seizoen 4 hier:

Succession seizoen 4 verschijnt elke maandag op Streamz.

Meer
Lees meer...