‘Legally Blonde’-prequelserie ‘Elle’ komt naar Prime Video

Prime Video heeft de nieuwe reeks Elle officieel aangekondigd. Het gaat om een prequelserie van de populaire film Legally Blonde uit 2001. Reese Witherspoon zal terugkeren voor de reeks, maar zal dat deze keer niet doen als hoofdrolspeelster, maar wel als producer.

Geweldig nieuws voor fans van Legally Blonde, want de film krijgt een spin-off. Het zal gaan om een prequel, waarin we Elle Woods zullen volgen als tiener. De reeks krijgt de naam Elle en zal verschijnen op Prime Video.

Elle

Het is ondertussen al 23 jaar geleden dat Legally Blonde verscheen, maar de film blijft een van de absolute favorieten in zijn genre. In de film volgen we Elle Woods (Reese Witherspoon). Ze is een echte girly girl, inclusief volledig roze garderobe en chihuahua. Maar wanneer haar vriendje het op een dag uitmaakt “omdat hij een slim meisje wil”, is Elle vastberaden om slimmer te worden. Daarom trekt ze naar de Harvard Law School om een advocate te worden.

De nieuwe reeks van Prime Video zal een prequel worden van de film. We zullen Elle te zien krijgen in de jaren voor ze naar Harvard Law School gaat en “leren over de levenservaringen die haar tot de iconische jonge vrouw maakten die we allemaal kennen”. In een officieel statement laat Reese Witherspoon alvast weten dat ze dolenthousiast is over de reeks. “Fans zullen te zien krijgen hoe Elle Woods als tiener in het leven stond met haar uitgesproken persoonlijkheid en vindingrijkheid. Wat kan er beter zijn dan dat?”

Voor de bekendmaking trok Reese Witherspoon nog eens haar iconische roze mantelpakje aan, maar het is nog niet zeker of ze ook in de reeks te zien zal zijn. Het is ook nog niet geweten wie de rol van de tienerversie van Elle Woods voor haar rekening zal nemen al hopen veel fans op Ava Elizabeth Phillippe, de dochter van Reese Witherspoon.

Bekijk hier de aankondigingsvideo’s:

@primevideo Go back in time to meet the young #ElleWoods. New Series coming soon. #ReeseWitherspoon #HelloSunshine ♬ original sound – Prime Video
@reesewitherspoon Before she became the most famous Gemini vegetarian to graduate from Harvard Law, she was just a regular ‘90s high school girl. And all of you are going to get to know her, next year on @Prime Video ♬ Perfect Day – Hoku

Het is nog niet geweten wanneer de reeks zal verschijnen op Prime Video.

Meer
Lees meer...