Les Ardentes 2019 tikt The Black Eyed Peas op de kop

Les Ardentes 2019 tikt The Black Eyed Peas op de kop

Het Luiks festival Les Ardentes heeft net aangekondigd dat het The Black Eyed Peas gestrikt heeft. Afspraak op 5 juli aan de Maas!

Les Ardentes pakte eerder al uit met kleppers zoals Young Thug, Aminé, Lil Uzi Vert, Pusha T en Lomepal. Maar nu zet het festival de grote middelen in met de boeking van The Black Eyed Peas. En da’s geen slecht plan van de organisatoren, want ze voelen wellicht de hete adem van het nieuwe, Belgische festival Vestiville in hun nek. Dit jaar gaat de eerste editie van dat festival door, maar Vestiville wist nu al wereldsterren te strikken, waaronder Cardi B, ASAP Rocky en Lil Pump. Een mooie recoil dus van Les Ardentes!

(Zo ziet de voorlopige affiche van Vestiville eruit.)

Zonder Fergie

Het is een hele tijd stil geweest rond The Black Eyed Peas na de release van hun album ‘The Beginning’ uit 2010. Vooral Will.i.am en Fergie waren druk bezig met het uitbouwen van hun solocarrière. Fergie verliet enkele jaren later dan ook het collectief, maar The Black Eyed Peas zijn tegenwoordig sterker dan ooit als trio.

Wij staan alvast te popelen om mee te zingen op hits als Where Is The Love?, I Gotta Feeling, Boom Boom Pow, Hey Mama, Pump It en My Humps.

(De 25 beste Europese festivals van 2019 buiten België en Nederland.)

Praktisch

Les Ardentes gaat door van 4 tot 7 juli in Luik. Tickets zijn hier beschikbaar.

(Dit is de voorlopige line-up van Rock Werchter 2019.)

De Instagrampost van Les Ardentes:

Zo brak Young Thug het kot af op Les Ardentes 2017.

Gesponsorde artikelen