‘Liefde voor Muziek’: Laura Tesoro zorgt voor zwoele versie van ‘Oya Lélé’

De derde aflevering van dit bijzondere seizoen van Liefde voor Muziek draait volledig rond K3. Hun repertoire bestaat ondertussen uit meer dan genoeg klassiekers om uit te kiezen. Laura Tesoro gaat daarbij voor haar persoonlijke favoriet, maar brengt een Engelstalige en extra sexy versie van Oya Lélé en krijgt zo iedereen aan het dansen.

443 covers en 62 artiesten hebben we de afgelopen negen seizoenen al te zien gekregen in Liefde voor Muziek en dus was het tijd voor een jubileumeditie. Daarvoor selecteerden de makers van elk van de voorbije seizoenen één artiest die terugkeert.

Stan Van Samang (seizoen 1), Johannes Genard van School is Cool (seizoen 2), Clouseau (seizoen 3), Jasper Steverlinck (seizoen 4), Laura Tesoro (seizoen 5), Regi (seizoen 6), Tourist LeMC (seizoen 7), Suzan & Freek (seizoen 8) en K3 (seizoen 9) trokken samen naar Zuid-Frankrijk om er elkaars muziek én het jubileum te vieren.

Oya Lélé

Na Clouseau en Laura Tesoro draait de derde aflevering van dit jubileumseizoen om K3. Daarbij zorgt Laura Tesoro voor misschien wel de opvallendste cover. Zij groeide op met de muziek van K3 en gaf haar favoriete K3-nummer een sexy make-over. 

Oya Lélé wordt om gezet in het Engels en wordt meteen ook heel wat zwoeler gemaakt, iets wat duidelijk in de smaak valt bij Hanne, Marthe en Julia. “Het sensuele kantje dat je bij ons misschien een beetje kan zien, ligt er hier gewoon dik op”, klinkt het.

Kijk en luister hier naar Laura Tesoro met Oya Lélé:

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...