‘Liefde voor Muziek LIVE’ komt naar de Antwerpse Lotto Arena

Gisteren was op televisie de derde laatste aflevering van Liefde voor Muziek te zien. Dat betekent dat er nog maar twee afleveringen zullen volgen. Maar niet getreurd, want ook daarna zullen de artiesten van dit seizoen nog te zien zijn. Ze gaan namelijk op vrijdag 23 september 2022 samen optreden tijdens Liefde voor Muziek LIVE in de Lotto Arena. Daar brengen ze de grootste hits uit het achtste seizoen van het programma.

Binnen twee weken zit het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek er weer op. Enkel Ozark Henry en Davina Michelle zullen nog geëerd worden, en daarna gaan alle artiesten weer hun eigen weg. Toch komen ze na de zomer, op 23 september 2022, nog eens samen om een reünieconcert te houden in de Lotto Arena.

Liefde voor Muziek

Het is al het achtste seizoen van Liefde voor Muziek, maar toch slechts de tweede keer dat er een reünieconcert in de Lotto Arena wordt gehouden. Op 23 september 2022 zullen Camille Dhont, Davina Michelle, Ozark Henry, 2 Fabiola, Koen Buyse en Margriet Hermans er op het podium staan om het beste van zichzelf te geven. Suzan & Freek kunnen er helaas niet bij zijn, maar zullen toch van zich laten horen.

Vorig jaar waren de artiesten uit Liefde voor Muziek voor de eerste keer te zien in een concert. Toen stonden onder andere Cleymans & Van Geel en Willy Sommers op het podium. Deze keer is het aan de artiesten van dit seizoen. Al zullen Suzan & Freek er niet bij zijn. Toch zullen de anderen proberen om er een sfeervol en actief meezingconcert van te maken met songs als Lift U Up, Superhero, Lekker Blijven Hangen, enzovoort.

Het concert vindt plaats op 23 september 2022. Tickets zijn verkrijgbaar via www.liefdevoormuzieklive.be.

Meer
Lees meer...