‘Liefde voor Muziek’: Deze songs van Stan Van Samang hoor je in de achtste aflevering

In Liefde voor Muziek wordt dinsdag het repertoire van Stan Van Samang onder handen genomen. Hoewel hij ook al jaren druk bezig is als acteur, heeft Stan Van Samang ook al een uitgebreide discografie als zanger.

Na Regi, Laura Tesoro, Clouseau, K3, Johannes Genard van School is CoolSuzan & Freek en Jasper Steverlinck is het dinsdag aan Stan Van Samang om in het middelpunt van de belangstelling te staan in Liefde voor Muziek.

Hoewel Stan Van Samang door velen nog steeds vooral als gezien wordt als een acteur, heeft hij er ook al een indrukwekkend muzikale carrière opzitten. Denk daarbij onder andere aan Scars, zijn grote doorbraak die zes weken op één stond in de Ultratop 50. Die toppositie bereikte hij ook nog twee keer tijdens zijn eerste deelname aan Liefde voor Muziek in 2015. Het bekendste daarvan is ongetwijfeld Een Ster van Christoff. Dat zal hij dan ook nog eens opnieuw brengen.

Alle songs

  • Regi is als eerste aan de beurt. Hij krijgt daarbij opnieuw de hulp van Arno. Samen brengen ze Simple Life.
  • Koen en Kris Wauters van Clouseau wagen zich dan weer aan de grote hit Scars. “Stan is geen acteur die kan zingen, dat is eigenlijk een zanger die ook wat acteert. En geen kleintje”, sparen ze hun lof niet.
  • Marthe, Julia en Hanne van K3 gaan voor één keer weg van hun typische muziek en brengen hun versie van River Of Life. “We zijn echt helemaal afgeweken van wat we normaal doen, zowel qua look als sound en tekst, speciaal voor jou”, klinkt het voor ze zich aan een waar rocknummer wagen.
  • Johannes Genard kiest met Feel The Power voor een iets minder bekend lied van Stan Van Samang. Opvallend: Kris Wauters schreef mee aan dat nummer.
  • Laura Tesoro brengt de zomerse sfeer in de groep met haar versie van Summerbreeze.
  • Voor Suzan & Freek is Liefde voor Muziek een eerste kennismaking van Stan Van Samang, maar al snel hebben ze een favoriet nummer van hem. Dat is Little Moon Rises, een duet van Stan met Sam Bettens
  • Tourist LeMC waagt zich aan de nieuwste hit van Stan met Alles Behalve Tijd. De tekst van dat nummer blijkt hem op het lijf geschreven en dat merkt je ook.
  • Ook Jasper Steverlinck keek vooral naar de lyrics en koos daarom voor Hang On, een nummer waar Regi aan meewerkte.

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...