Left Right
scrollTop top

Lil Nas X dropt volledig a-capellaversie van ‘MONTERO (Call Me By Your Name)’


Lil Nas X Montero a capella
© Screenshot YouTube

De Amerikaanse rapper en singer-songwriter Lil Nas X heeft een nieuwe versie van het nummer MONTERO (Call Me By Your Name) op de wereld losgelaten. Deze keer gaat het niet om een featuring artist, maar wel om een versie waarop enkel en alleen de stem van Lil Nas X te horen is.

Lil Nas X is nog steeds volop bezig met de promo van zijn nieuwe nummer MONTERO (Call Me By Your Name). Voor dat nummer lanceerde hij eerder ook al sneakers, waar Nike niet mee kon lachen. Het nummer doet het nog steeds uitstekend in de hitlijsten. Zo staat het, drie weken na release, nog steeds op de tweede plaats in de Billboard Hot 100 en nu is er ook een nieuwe versie, waarbij je enkel Lil Nas X kan horen.

“Lil Nas X maakt al het geluid met z’n mond”

De nieuwe versie heet niet gewoon MONTERO (Call Me By Your Name) a capella, maar kreeg er nog een volledige zin bij. Zo luistert de a-capellaversie naar de naam MONTERO (Call Me By Your Name) (But Lil Nas X Makes All The Sounds With His Mouth). Om dat nummer dus bij z’n volledige naam te noemen (pun intended), zal je wel even tijd nodig hebben.

In de video bij deze versie zien we DubSmash-gewijs verschillende hokjes met de verschillende stemmen van Lil Nas X. We horen hem de zanglijnen van het nummer zingen, maar ook de bas, de synths en alles wat erbij komt kijken. Het resultaat is een verbluffende versie, waarbij je zou kunnen vergeten dat al het geluid van de stem van Lil Nas X komt.

Beluister hier de a-capellaversie van MONTERO (Call Me By Your Name):


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update