Lil Nas X komt met ‘Long Live Montero’-tour naar België

Lil Nas X strijkt dit najaar neer in België. De zanger kondigde vandaag zijn ‘Long Live Montero’-tour aan. Daarmee zal hij op dinsdag 15 november 2022 halt houden in Paleis 12 in Brussel.

De Amerikaanse zanger, rapper en songwriter Lil Nas X gaat later dit jaar op wereldtournee. Met die tour, die de naam ‘Long Live Montero’ kreeg, zal hij in het najaar door de Verenigde Staten, Canada en Europa trekken. En daarbij zal hij ook te zien zijn in ons land.

‘Long Live Montero’

Lil Nas X liet gisteren via Twitter weten dat hij een “speciale aankondiging” had. Die zou hij vandaag met de wereld delen. En hij hield zich aan z’n woord want vandaag kregen fans van de zanger een mail met daarin de informatie over zijn nieuwe tour, de ‘Long Live Montero’-tour. Het wordt de eerste wereldtour voor Lil Nas X, die net voor de coronapandemie doorbrak met het nummer Old Town Road.

De tour gaat op dinsdag 6 september 2022 van start met de Noord-Amerikaanse tak. Vanaf november gaat de tour verder in Europa. De eerste halte is Amsterdam, waarna Lil Nas X doorreist naar Berlijn, Hamburg, Londen, Parijs, Brussel en Barcelona. Het concert in Brussel gaat door op dinsdag 15 november 2022 in Paleis 12. De voorverkoop voor het concert in Brussel gaat op 6 mei van start op 10 uur via de website van LiveNation.

Ondertussen deelde Lil Nas X al een indrukwekkende aankondigingsvideo voor de tour:

Meer
Lees meer...