Lil Pump verandert z’n naam op Instagram in Lil Pimp na foutje van Donald Trump

Rapper Lil Pump heeft z’n naam op Instagram aangepast. Op het sociale mediaplatform heet hij nu ‘Lil Pimp MAGA 202020′. Da’s een (niet zo subtiele) verwijzing naar z’n politieke voorkeur, en de manier waarop die politieke voorkeur hem eerder deze week aankondigde tijdens een campagnerally.

In de laatste lijn naar de presidentsverkiezingen halen de kandidaten alles uit de kast. Huidig Amerikaans president Donald Trump organiseerde verschillende campagnemeetings vlak voor de stembureaus hun deuren openden.

“Little Pimp”

Tijdens die meeting in de staat Michigan kreeg de POTUS steun vanuit een onverwachte hoek. In het publiek spotte Trump ’toevallig’ Gucci Gang-rapper Lil Pump (die in ’t echt Gazzy Garcia heet). De president vroeg de aanwezigen of ze wilden dat die “grootste superster ter wereld” hem op het podium kwam vergezellen.

Het publiek ging uit z’n dak, en dus kondigde Trump de rapper officieel aan. Alleen heeft hij daarbij een klein foutje gemaakt. Donald Trump kondigde niet Lil Pump aan, maar ‘Little Pimp’. Terwijl de rapper zich een weg naar het podium baande zette hij z’n fout recht, en noemde hij de rapper bij z’n correcte naam.

Instagram

De fout werd al snel het onderwerp van verschillende memes en berichten op sociale media. Maar Lil Pump kan er wel mee lachen, zo blijkt. De rapper veranderde namelijk z’n naam op Instagram naar ‘Lil Pimp’. Hij deelde ook een foto van hem en Trump. De beschrijving van die foto zegt alles: “Donald Trump en Lil Pimp”.

Dit bericht bekijken op Instagram

@realdonaldtrump & Lil pimp

Een bericht gedeeld door Lil Pimp MAGA 202020 (@lilpump) op

“Het juiste”

De boodschap van Lil Pump (die we vanaf nu altijd ‘Little Pimp’ zullen noemen) was nogal standaard. “Mr. President, ik apprecieer alles wat je voor het land hebt gedaan. Je hebt de troepen thuisgebracht en je bent het juiste aan het doen.” De rapper, had het ook nog (heel) kort over Joe Biden. “Stem niet op Sleepy Joe – absoluut niet!” Biden kreeg onder meer de steun van Foo Fighters.

Meer
Lees meer...