‘Logan Paul maakt binnenkort zijn opwachting in WWE WrestleMania’

YouTuber Logan Paul zou binnenkort zijn officieel debuut kunnen maken in de WWE. Dat zou hij doen aan de zijde van meervoudig kampioen The Miz in WrestleMania 38, waar ze het samen zouden opnemen tegen Rey en Dominik Mysterio.

Logan Paul is nog maar 26 jaar, maar heeft al heel wat verschillende zaken gedaan in zijn leven. Rond 2014 kreeg hij voor het eerst bekendheid dankzij de toenmalige videoapp Vine. Later zou hij overschakelen op YouTube, waar zijn populariteit alleen maar toenam, maar waar hij ook voor de nodige controverse zorgde. In 2018 zette hij zijn eerste stappen in de boksring tegen de YouTuber KSI. Afgelopen zomer vocht Logan Paul zelfs een lucratieve exhibitiewedstrijd tegen veelvoudig wereldkampioen Floyd Mayweather Jr..

WrestleMania 38

Maar zijn volgende uitdaging lijkt dus te liggen in het worstelen, toch als we de geruchten mogen geloven. Die geruchten begonnen afgelopen weekend toen The Miz backstage liet weten een nieuwe partner te hebben gevonden om het op te nemen tegen zijn rivalen Rey en Dominik Mysterio. Volgens de website PWInsider zou het dus gaan om Logan Paul. Deze zogenaamde tag match zou gepland staan voor WrestleMania 38, dat doorgaat op 2 en 3 april.

Als de geruchten kloppen, wordt het voor Logan Paul zijn officiële debuut in de WWE. Toch is hij niet helemaal nieuw, want de YouTuber was ook al aanwezig bij WrestleMania 37, in april vorig jaar, als begeleider van Sami Zayn in zijn match tegen Kevin Owens. Het publiek leek Paul toen wel te kunnen smaken, waardoor een terugkeer niet geheel onlogisch is. Ook worstelen is trouwens niet nieuw voor Logan Paul, die de sport tijdens zijn jeugd op een vrij hoog niveau beoefende.

Meer
Lees meer...