‘Love on the Spectrum U.S.’ krijgt officiële trailer

Binnenkort komt Love on the Spectrum terug. Het gaat daarbij niet om een derde seizoen van de gekende Australische versie van de Netflixreeks, maar wel om het eerste seizoen van de Amerikaanse versie. In de eerste trailer maken we nu kennis met de personen die op zoek gaan naar de liefde.

Op vrijdag 18 mei verschijnt het eerste seizoen van Love on the Spectrum U.S. op Netflix. Het concept is exact hetzelfde als in Australië. We volgen een aantal mensen die zich op het autistische spectrum bevinden in hun zoektocht naar de liefde.

Love on the Spectrum U.S.

In de trailer voor Love on the Spectrum U.S. maken we alvast kennis met de nieuwe deelnemers. Daarbij valt meteen op dat er een groot verschil is in leeftijd en ervaring met daten. Zo horen we een deelnemer zeggen dat hij nog nooit op een date is geweest en een andere dat ze al veel kikkers heeft moeten kussen om de juiste man te vinden.

De trailer maakt het ook meteen duidelijk dat het programma ook in de Verenigde Staten hartverwarmend, ontroerend en romantisch is. Zo krijgen we al enkele spannende eerste ontmoetingen te zien, tweede dates en koppels die al hand in hand lopen. In de Australische versie van het programma zagen we al dat de dates soms tegenvallen, maar dat de kans bestaat dat ze de liefde van hun leven tegenkomen. Of dat ook in de Amerikaanse versie zal gebeuren, zullen we vanaf woensdag 18 mei kunnen zien in Love on the Spectrum U.S. op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor Love on the Spectrum U.S.:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...