‘Lupin: Part 3’: Netflix lost eerste teaser trailer

Goed nieuws voor de fans van Lupin. Deel 3 van de populaire Franse Netflixserie komt er namelijk “binnenkort” aan. Om het wachten wat aangenamer te maken, heeft de streamingdienst nu alvast een eerste teaser trailer gedeeld. Daarin draait alles uiteraard opnieuw rond Assane Diop, gespeeld door Omar Sy.

Lupin is, na het onaantastbare Squid Game, nog steeds de populairste niet-Engelstalige serie op Netflix. De reeks is vernoemd naar gentleman-oplichter Ansène Lupin, een personage uit de boeken van schrijver Maurice Leblanc begin vorige eeuw.

Omar Sy als Assane Diop

In Lupin volgen we namelijk de Frans-Senegalese migrantenzoon Assane Diop (Omar Sy) die zich door dat personage zal laten inspireren om wraak te nemen op wat zijn vader is aangedaan. Die belandde namelijk onterecht in de gevangenis voor een diefstal die hij niet gepleegd had en pleegde daar zelfmoord uit schaamte.

De vijf afleveringen van Lupin: Part 1 verschenen begin 2021 op Netflix. In juni volgde Part 2 al, met eveneens vijf afleveringen. Nog voor die release raakte al bekend dat de reeks zeker nog een derde deel zou krijgen. De opnames daarvan begonnen in november 2021 en nu is de reeks dus zo goed als af. Op zijn jaarlijkse fanevent Tudum maakte Netflix namelijk bekend dat we Lupin: Part 3 binnenkort mogen verwachten.

Verdwijnen

De streamingdienst deelde ook een eerste korte teaser. In die clip krijgen we eerst Assane Diop te zien die de kijker recht aankijkt en toespreekt. “Ik heb wraak genomen voor mijn vader. Ik moest mijn familie beschermen. Ik wilde in het duister blijven, maar moest terugkeren in het licht”, blikt hij terug op de vorige seizoenen. “En kijk nu hoe ik verdwijn.”

Dat verdwijnen lijkt Assane Diop volgens de eerste beelden te doen in hartje Parijs. Daar zijn voor- en tegenstanders van hem nochtans verzameld en wordt er overal naar hem gezocht. Hoe dat afloopt, zullen we dus binnenkort te zien krijgen.

Bekijk hier teaser van Lupin: Part 3:

Lupin staat op onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...