Maddie Ziegler (van Sia en ‘Dance Moms’) zat in ‘To All The Boys 2’! Had jij haar herkend?

To All The Boys: P.S. I Still Love You Maddie Ziegler
Netflix

To All The Boys: P.S. I Still Love You is ondertussen al enkele dagen uit. Dus de kans is groot dat je de tweede film uit de To All The Boys-reeks al gezien hebt. Maar er is iets dat je misschien wel ontgaan is. Maddie Ziegler, die we vooral kennen als de danseres van Sia, had namelijk een klein rolletje in de film. Had jij haar gespot?

To All The Boys: P.S. I Still Love You is sinds kort te vinden op Netflix. Dus kunnen we opnieuw genieten van de superschattige romance tussen Lara Jean (Lana Condor) en Peter Kavinsky (Noah Centineo). Naast de vertrouwde gezichten die we al kenden uit de eerste film, en enkele nieuwkomers, dook er ook een bekend gezicht op in de film.

Maddie Ziegler

Danseres Maddie Ziegler heeft een klein rolletje in To All The Boys: P.S. I Still Love You. Je kan de danseres kennen uit de realityreeks Dance Moms, maar ze werd vooral bekend door haar rol in verschillende videoclips van de zangeres Sia.

Maddie gaat zo ook al jaren mee op tournee met Sia, maar ze timmert daarnaast ook aan haar acteercarrière. Zo was ze eerder al te zien in de reeks Nicky, Ricky, Dicky & Dawn en in de film The Book of Henry. Later dit jaar zal ze ook te zien zijn in de nieuwe verfilming van de musical West Side Story.

To All The Boys: P.S. I Still Love You

To All The Boys: P.S. I Still Love You gif
Netflix

En zo kwam Maddie Ziegler ook terecht in To All The Boys: P.S. I Still Love You. Ze speelt er de rol van een naamloze cheerleader. Veel schermtijd krijgt de danseres niet, maar ze heeft wel een zinnetje tekst. Zo is zij het die Lara Jean op de hoogte brengt van wat Peter het jaar eerder gedaan heeft voor zijn toenmalige vriendin op Valentijn.

To All The Boys: P.S. I Still Love You gif
Netflix

Later zien we Maddie nog een keertje opduiken wanneer Peter zich klaarmaakt voor zijn lacrosse-toernooi. Op dat moment haalt Maddie echt alles uit de kast met een perfect uitgevoerde salto. Zo kennen we onze Dance Moms-ster.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen