‘Magic Mike’s Last Dance’, met Channing Tatum en Salma Hayek, krijgt eerste trailer

Magic Mike is – eindelijk – bijna terug. Warner Bros. Pictures heeft namelijk een eerste trailer gelost van Magic Mike’s Last Dance, de afsluitende film van de razend populaire trilogie met Channing Tatum in de hoofdrol. Deze keer lijkt het echt meer om een dans- dan om een strippersfilm te gaan. Ook het gezelschap op het podium is niet meer enkel mannelijk, want Salma Hayek krijgt een belangrijke rol in deze nieuwe film.

Meer dan tien jaar geleden maakten Channing Tatum en zijn collega-acteurs miljoenen vrouwen (en ongetwijfeld ook heel wat mannen) gek met de film Magic Mike. Daarin draait het verhaal rond een stripclub met mannelijke stippers en wordt er dan ook niet gekeken op een halfnaakte, afgetrainde man meer of minder. De film van regisseur Steven Soderbergh werd een enorme hype en bleek ook een kassasucces.

Drie jaar later keerde bijna de voltallige cast terug om ook in Magic Mike XXL het beste van zichzelf te geven als strippers. Aan de kassa’s bleek het vervolg opnieuw een succes, maar de recensenten waren minder lovend. Daarna gingen de jaren voorbij, maar niet de hoop van de vele fans om Channing Tatum nog een laatste keer als stripper aan het werk te zien. Dat lange wachten werd beloond toen ondertussen 42-jarige de acteur bijna een jaar geleden bekendmaakte terug te keren om de trilogie te vervolledigen met Magic Mike’s Last Dance. Later werd ook aangekondigd dat de medehoofdrol gespeeld zou worden door Salma Hayek.

Dansen in plaats van strippen?

Over de inhoud van Magic Mike’s Last Dance is nog niet veel bekend. Uit de trailer kunnen we echter afleiden dat Salma Hayek een rijke vrouw speelt die Mike weet te overtuigen om naar Londen te komen. Daar moet hij een groep dansers klaarstomen om in een bekend theater een show op te voeren.

Op het eerste zicht lijkt die show zich iets meer op dansen te focussen dan puur op het strippen. Op sociale media wordt de film dan ook door sommige fans eerder vergeleken met Step Up in plaats van met Magic Mike. Om het eindresultaat te zien, zullen we echter nog moeten wachten tot begin februari 2023, wanneer Magic Mike’s Last Dance in de cinema verschijnt.

Bekijk hier de trailer van Magic Mike’s Last Dance:

Magic Mike’s Last Dance is vanaf 8 februari 2023 te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...