‘Manifest’: Bekijk hier de trailer van de allerlaatste afleveringen

Begin volgende maand komt er een einde aan de succesreeks Manifest. Op 2 juni verschijnt namelijk het tweede deel van het vierde en laatste seizoen op Netflix. Om het wachten draaglijker te maken, heeft Netflix nu een trailer gedeeld. Daaruit kunnen we opmaken dat er na al die jaren eindelijk een antwoord zit aan te komen op alle vragen.

Manifest begon ooit als serie onder de vleugels van NBC, maar werd daar na drie seizoenen gecanceld. Gelukkig pikte Netflix de reeks op waardoor er nog één laatste seizoen werd gemaakt. Het eerste deel van dat seizoen verscheen in november en nu komt ook het tweede en allerlaatste deel er dus aan. Daarna moeten de fans afscheid nemen.

Manifest

De serie gaat over een passagiersvliegtuig dat vijf jaar van de radar verdween. Wanneer het vliegtuig landt, komen de passagiers in een volledig nieuwe realiteit terecht. In vijf jaar tijd is de wereld namelijk al enorm veranderd. En daarnaast ging iedereen er ook van uit dat alle reizigers de vlucht niet hadden overleefd.

Nadat de serie vorig jaar werd stopgezet door de zender NBC, verhuisde die naar Netflix. Op het moment dat de eerste drie seizoenen op het streamingplatform verschenen, nam de populariteit enkel nog maar toe. De serie werd in een groot aantal landen de best bekeken titel op dat moment, en Netflix besloot Manifest dus ook een waardig afscheid te geven met een vierde en laatste seizoen.

Tweede deel

In het eerste deel van dat seizoen zagen we hoe Bens (Josh Dallas) dochtertje nog steeds vermist was terwijl hij ook nog steeds probeert om te gaan met de dood van zijn vrouw. Over het tweede deel is nog niet veel geweten, maar in de trailer zien we alvast hoe alles tot een spannende conclusie lijkt te komen. “We stapten de 828 in zonder te weten wat een vreselijke reis ons te wachten stond. Nu is het eindelijk afgelopen”, horen we Ben zeggen. “Zoek je dierbaren op. Hou ze stevig vast”, klinkt het ook.

Bekijk de trailer van Manifest seizoen 4 deel 2 hier:

Bekijk onze lijst met 50 beste series op Netflix hier.

Meer
Lees meer...